• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    visco vem si treba telku, sice pop a disco neposloucha, ale rekne ti x veci k temhel stylum, coz ty ivane myslim zenereknes:)

mmoto spousta moderatoru pise rpo hudebni casopisi, kulturni noviny a podovne. proste se zivi tim ze tu hudbu znaj av radiu sebavej tim ze poustej to co je bavi
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYMPHO: ale takovejhle sirokej rozsah nema nikdo kdo v radiu nepracuje uz nekolik let..
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NOSFERATU: Samozřejmě bych to nepodal takhle přímo... Zaobalil bych to do historek a tak...

Nesmíš brát moje kecy doslovně:)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    CRAZY_IVAN: Nebo bys docílil toho, že by Canoňáci přestali poslouchat. :)
    Hele Angua má pravdu. Máš hrozně úzkej rozsah. Člověk, kterej pracuje v rádiu by měl mít obrovskej hudební přehled. Měl by bejt otevřenej ke všem stylům. Znát hudební souvislosti, vědět, jak různý styly vznikaly, jak se ovlivňovaly. Vědět, že když se někomu líbí tohle, tak se mu bude líbit i támhlecta kapela, která ještě třeba není známá. A ukáže mu to. Musí to z něj bejt cejtit. Aby mohl mít autoritu.
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    CRAZY_IVAN: To neni podvedomy,to je naopak nejvic okaty...

NYMPHO: Nevim jak to vysvetlit...prirovnal bych to ke strategii dejme tomu sefa podniku...bud je to sef kterej ridi,vsechno zalezi na nem...nebo sef kterej vede,a snazi se podporovat tym....je mi jasny ze je tezky ten rozdil mezi nima nasroubovat na moderatory,ale lip to nevysvetlim :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Jinak dobrý mi přijdou internetový rádia jako www.last.fm kde ti hrajou podle vybraných klíčových slov nebo skupin... žádná reklama... jenom muzika.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    HASH: No jo, ale provoz rádia musí být hrozně drahý, nevím, jestli by to nadšenci posluchači pokryli... myslím, že reklama k tomu prostě patří stejně jako v televizi a kolem silnic bilboardy... I když by se mi taky líbilo, kdyby té reklamy bylo míň - nebo aspoň ne tolik reklam za sebou, víc to rozdělit, rozházet do celý hodiny. V 60 minutách by se 10 reklam ztratilo
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: jj to znam :) ted si vem ze ja to mAM PRAVE PROTEKCNE TREBA JESTE PREDTIM NEZ TO zaslechnou ostatni v tom radiu a stahnou to :)) achjo :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NOSFERATU: Mluvím o podvědomém ovlivňování... jakože bych jednou řekl, že fotím nikonem a všichni by pak chtěli nikon, protože ho má ivan ;)))
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    NOSFERATU: A jak by se měl chovat?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Proto bych pracoval v rockovym rádiu... :)))
    HASH
    HASH --- ---
    ANGUA: nejvic me rozsekava, kdyz neco zaslechnu na R1, stahnu to, 3 dny neposloucham nic jinyho, pak to chytne vsechny na R1, tak nehrajou nic jineho a pak to chytnou ostatni a kamkoliv prijdu, tam to hraje.

uz jsem si takhle znechutil nekolik opravdu dobrych alb ;)
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    CRAZY_IVAN: Myslim ze moderator (apon teda ten muj idealni) neni v raidu od ovlivnovani :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CRAZY_IVAN: jenze ty ses hrozne uzce vyprofilovanej :) a ses hrozne agresivni k jinejm stylum nez poslouchas ty :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Já chci makat v rádiu... chci mluvit k lidem... ovlivňovat jejich styl... jooo, chci být moderátor, moderní Leoš Mareš. :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: no ja sem je tocila furt v aute :) dokola a dokola a dokola. kdkyoliv se nekam jelo a te d uz vubeccc:D
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NONAME44315: no porpavde, me proste ty moderatori (jeste homeboye sem zapomnela, ze mi neva ) serou, nabrala bych novy lidi, prorokuju porad, ze pokud se nebudou nabirat novy anovy moderatori tak to radio pude do kopru behem 5 let treba. oni nabiraj novy, telka je novej, je tam pul roku. ale hraje a mluvi uplne stejne jako x jinejch moderatrou tam. ja se nedivim, ono to studio k tomu uplne svadi, ale nevim, proste by meli bejt ti lidi vic svoji ..
    HASH
    HASH --- ---
    NONAME44315: ja bych zalozil jiny system financovani, nez jsou reklamy
    HASH
    HASH --- ---
    ANGUA: jj, pri nich uz taky zacinam videt rude ;)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    ANGUA: jo tak protekceee:o) no a kdybys byla ředitelkou rádia, jak by sis teda jedničku upravila? od jedný ráno vysílat simpsonovy nebo futuramu, live koncerty, červená knihovna:o) povídej, založíme rádio 3:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam