• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    Jak by vypadalo vaše ideální rádio? O čem by se v něm mluvilo, co byste od něj chtěli? Co byste v něm naopak nechtěli?
    rozbalit záhlaví
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    SATOO: No, taky mě velmi překvapilo, že někdo tak hbitě odpověděl :D
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    SATOO: Dávalo by to kdysi smysl, ale v dnešní době? :D
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Můžete mi někdo znalý vysvětlit, jaký je smysl kecání do předehry písniček snad ve všech rádiích? Proč melou kraviny, dokud interpret nezačne zpívat?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a ještě teda Lyric FM .. většinou vážná hudba, ale ten jazz nemá chybu..
    RTÉ Lyric fm
    http://www.rte.ie/lyricfm/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Třeba RTÉ 2 http://2fm.rte.ie/ (irská obdoba WAVU bych řekl..) hraje po večerech vždycky dobře.. v tejdnu večer takový příjemný minimal techno, nebo různý pankáče apod. .. vyloženě se to hodí do toho pozdního večera, v pátek sobotu většinou tucky, ale nic smrtelnýho a provařenýho..takovej ten proggressive house, a různý veselý věci..

    4 FM http://www.4fm.i - ti jedou přes den furt otravný 80ky ale takhle o víkendech k večeru starej dobrej rock n roll (nikdy jsem to moc neposlouchal, ale tohle rádio mi to tak nějak naočkovalo.. asi i proto, že v tomhle pořadu se nerovná rock n roll je elvis presley a naopak..).. a celkově maj takový pohodičky...

    tohle je výborná kulisa:
    Radio Paradise - commercial free Internet radio - modern & classic rock, electronica, world music & more - picked & mixed by real humans.
    http://www.radioparadise.com/

    a ještě soma.fm - Suburbs Of Goa.. chilloutek na večer (ethno, world music).. dá se to poslouchat hodiny..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já nevim teda jestli se mi to zdá (asi nezdá teda), ale přes den se hrajou ve většině rádiích hrozný kraviny přes den, který se nedaj poslouchat.. naopak večer (8pm+) se to lepší a po 11tý hodině už to "jede normálně" ... a když opustím muziku, tak občas se zadaří a člověk narazí na nějaký zajímavý povídání, ale někdy se samozřejmě bavěj o neskutečnejch kravinách (ano, cílová skupina Ženy v kanceláři)..

    nevim jak se to teď má s českejma rádiama (už je skoro 3 roky neposlouchám), ale bylo rádio RockZone (to co se ostatní rádia bojí zahrát bla bla bla), a několik dní v kuse jsem si na něj čas od času přepnul a ejhle.. žádnej nážez se nikdy nekonal.. ani blbý Motorhead tam nezahráli, prostě všechno takový pseudo tvrďárny.. nějak nechápu, proč třeba rádio nemůže zahrát například nějakej death metal (ne úplně brutal, prostě do pohody brnkačka) .. ta posluchačská základna tady je a neřikám, že zrovna death, ale rozhodně by mohli přitlačit a necpat tam furt věci jako Rage Against The Machine, Metallicu atd. ... zase prostě tématický rádio a jede prostě rockovej mainstream a vzhledem k tomu jakej měli slogan jsem teda čekal fakt nějakej mařas..
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    XC43T: platí, co říkám... takové rádio by se u nás neuživilo a samotného by mě dost zajímalo, z čeho je živo to rakouské rádio... Jinak přímé přemosy třeba ze Sázava festu vysílalo Radio DJ (dnes již Dance radio - prodali kmitočet)
    XC43T
    XC43T --- ---
    Zkus poslechnout to FM4 - je to radio z Rakouska, vysilaji celoplosne. Chytaval jsem ho driv u Pelhrimova. Mozna se uz trochu zkazili, ale pripada mi, ze nehrajou tak hloupou pop music jako treba E2 u nas.
    Nevim kdo tam to radio vlastni, ale vzhledem k tomu, ze poradaji snad i nejake festivaly, tak se zda, ze se v klidu uzivi.
    Mozna to chce toho prvniho odvazlivce co zlomi tu magickou formuli - lidi chteji poslouchat stary dobry cesky hity, vsichni je hrajou, proto je hrajeme my.]
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    XC43T: Rádio typu R1 by se jako celoplošné neuživilo, proto je jen regionální... Monopol na "mladou cílovku" má E2...
    XC43T
    XC43T --- ---
    Posloucham Radio1 pripadne FM4 - online. Jsou tam zabavne morning shows a zpravy v AJ, NJ a FJ. Plus par dalsich zajimavych veci a lidi... Worldwide s Gillesem Petersonem, napriklad.

    Chybi mi celoplosne radio co by se dalo poslouchat pri cestovani autem/ busem... R1 jen pro Prahu a Stred. Pak se da snad CR3 nebo neco v tom duchu.
    HRKY
    HRKY --- ---
    Ciao nevim jesli se zde resilo....kazdopadne k veci. Z hudebnich zanru muzu poslouchat cokoliv, krome mainstreamu a protoze jezdim do prdele prace autem, naprosto sem se zamiloval do radia DJ: furt prdel, furt live sety, málo reklam, dokonce vysilani na dvou frekvencich! Kazdopadne, katastrofa nejvetsi, nekdy okolo prelomu roku zapnu radio jako dycinky a uplne bleju: samej dance, house, trance a dalsi sragory, servilni unyli posrany moderátoři, az sem si zpival jak Stepan Turek!!!!
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    HASH: nemám, ale tipuju to na pár milionů jako kapitál k vybudování rádia, na další peníze + za úplatky hygienikům (kvůli vlnám) a nakonec zamítnutí:-) Dneska už se licence moc nedávaj, natož v AM, které jde i do zahraničí... obrať se na rrtv, její předseda je celkem fajn chlápek, je ochotnej a odpovídá na maily... případně zkus sekretáře
    HASH
    HASH --- ---
    mate nekdo zkusenosti se ziskavanim licence v pasmu AM ?
    KENY
    KENY --- ---
    tjn...takže za to dostanete prt:D
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    ADAMJ: To aby nikdo nepřišel na to, že ten průzkum je brak:-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    RUBCA: Ciste jenom pro zajimavost, proc ta podminka? IMHO, jestli mas dobre vymyslenej dotaznik, tak by ti predchozi zkusenost s vyzkumem nemela vadit.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    RUBCA: Implus, Kiss ani F1 nejsou popová rádia. To bude kvalitní výzkum:-)
    RUBCA
    RUBCA --- ---
    Hledám muže (25-39 let) a ženy (25-44 let) s trvalým či přechodným bydlištěm v Praze, kteří častěji poslouchají popová rádia (např. Impuls, City, Frekvence 1, Kiss).
    Podmínkou je, že jste se nezúčastnili žádného průzkumu týkajícího se poslechovosti rádií.

    Výzkum probíhá po telefonu ve vámi zvoleném čase. V případě Vaší delší spolupráce na výzkumu je honorář až 2.500,- .

    V případě, že Vás nabídka zaujala, napište si o podrobnější informace na email privydelek.pruzkumem@gmail.com. V emailu prosím uveďte předmět "popradio", Váš věk, a jaké stanice nejčastěji posloucháte. Všem zájemcům na email odpovím.
    KRISTINA_LAMPER
    KRISTINA_LAMPER --- ---
    Rádia moc neposlouchám.. ale nikdy jsem v rádiu myslím typicky českém radiu Impuls atd neslyšela např: Shinead nebo Eminema.. nemám moc ráda českou hudbu typu Helena Vondráčková..Ona je jistě osobnost ale není to můj styl.. A to slyšíte pořád hity 80-90 let a český songy a když už něco cizího tak jen to co v tu dobu stejně slyšíte všude.. Tokio hotel, Amy Mcdonald ... nehrajou podle mně zajímavou hudbu..
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    ja teda muzu rict, ze me na radiich stve to co kazdyho - debilni a dlouhY reklamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proto uz posloucham jen netovy radia a hooodne malo:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam