• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NYMPHO: ne, fakt se mě baví!
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    no nezname pro tebe :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: jasně, takhle ti to najde ty známé, co lidi hodně poslouchaj, ale když si pustíš rádio, tak tam jsou hodně často ty neznámé, protože dávají last.fm víc materiálu k pouštění zdarma než třeba ty známé.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    MINERWA: Já vím, co hraje rádio Blaník. Ale taky je jasný, kdo je cílová skupina. Máš nějakou speciální výtku?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    jooo kulturni servis na jednicce je super
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NYMPHO: jé promiň, myslela jsem si, že máš přehled, radio blaník pouze české hity pro radost

NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Mně by se třeba líbilo, aby v rádiu probíhaly i nějaký recenze na nový alba. Samozřejmě pozvánky na všemožný koncerty (což funguje), protože člověku sem tam může uniknout něco zajímavýho.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CRAZY_IVAN: je to taky dost uzky ..
    interpret kterho maas rad "muse"
    a hodi mi to k tomu killers, coldplay, redhoty a the white stripes..
    v tom prave sila neni, sila by byla v tom kdyby to tam zaclo hazet veci ke kterejms e clovek jen tak nedostane.. the moog, the bravery, the jet..
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NOSFERATU: Se koukni... takovej krásnej profil

http://www.last.fm/user/CRAZY-Ivan/

můžeš sledovat co si poslechnul... jak často a tak. To se mi líbi a musim říct, že tomu projektu fandim a rádio u nich si rád poslechnu.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NOSFERATU: :)) no neasi
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Imho je v last.fm docela síla, že to tvoří i statistiky, co posloucháte a tak. Vyhledává to podobné skupiny vašemu vkusu (známé i neznámé) a nabídne i alternativy a tak.

NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    ANGUA: RadeQ!

CRAZY_IVAN: Neznám...ale slyšel jsem o budoucnosti muziky samý špatný věci :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Hele...

ale k tématu...

znáte http://www.last.fm ?

Je to taková hudební encyklopedie/rádio/statistiky v jednom. Co si o tom myslíte, myslíte, že to je budoucnost? Já osobně si to občas pustím podle nálady, když chci najít něco nového.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NOSFERATU: nejsem Brousil, voleeeeeeeeeee:)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Ta diskuse je snad o něčem jinym než o tom, kdo se vyzná v hudbě víc a kdo míň, ne?
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    ANGUA: Zas si nemyslim,ze nebejt komerci,znamena bejt lepsi...vim zes to tak asi nemyslela,ale zni to jako "pojde bejt underground za kazdou cenu" :D
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: nahodou ne petku ne je v podani radiostars totalni hit :D
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    KOUDY: No jasne,ale o to nejde jestli jsou komerci...otakza je,ze kdyz zazni Limp Bizkit,tak treba me osobne se vybavi Black Light Burns...nebo Wes...ne songy,ale lidi,a jiny kapely...nejsem zadna hudebni encyklopedie...ale to je trochu to co jsem tim myslel...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    KOUDY: no to je prave ono, stoupa telka ti najdou x kapel jako khoiba ktery prave komercni nejsou a sou trikrat lepsi ..
    HANNA
    HANNA --- ---
    NYMPHO: myslím to přesně tak, jak jsi tady o tom mluvila před chvílí; aby měl přehled o současné hudební scéně, historii a vývoji hudby, aby uměl správně rozlišovat styly, správně do nich zařazovat, vědět, jak v minulosti vznikaly a prolínaly se. pozorovat nové trendy, nové kapely. zajímat se, sledovat, nikoli být odborníkem; nemyslím si třeba, že by moderátor běžného rádia musel vědět, kdy napsal mozart jakou operu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam