• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: to si zas nemyslim, ja rada toho cloveka slysim,ale vseho zdrave ... :)
    HASH
    HASH --- ---
    CRAZY_IVAN: a o tom to snad je, ne ?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: mp3 prehravac s radiem :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: Nejlepsi je, kdyz se v radiu nemluvi vubec. Komentare hrozne rozptylujou od prace.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HASH: jakto... i reklama pro úzkej okruh lidí je reklama a tou reklamou je myšleno například rozesílání informačních brožur o nových modelech letadel velkým společnostem.

Samozřejmě je to blbost, ale tak snad chápeš, co tím chci říct :)
    HASH
    HASH --- ---
    TELKA: no a ?
    kolik stoji licence na rok ?
    oni to zvladaji s x-krat mensim vybavenim a mp3 => jsou EFEKTIVNEJSI.

delat bloky s fixni dobou (3 minuty napr.) a posutet je misto pisnicek jenom tem, co poslouchaji bez zaplaceneho clenskeho prispevku. Nechces reklamy ? Zaplat nam jinak - ja bych si treba za R1 milerad zaplatil.
    Existuji i jine zpusoby a at se mi ted nekdo opovazi argumentovat tim, ze to jde jenom pres net. Kolik z Vas ma doma/v praci u compu opravdove radio, na kterem neco poslouha ?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: to sice muzes, ale vis k cemu ti to bude, takze ticho tam a nebud ot:)
    TELKA
    TELKA --- ---
    ANGUA: okej, ja ti o tom podam referat doma:))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NYMPHO: jj a kdyz je navic nikdo nesysla tak je to uplne nejlepsi :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: popr. urcity mnozstvi reklamy, ale snadno ignorovatelny (= neintruzivni)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    NONAME44315: Zdrobněliny jsou úplně to nehorší. Moderátor by samozřejmě měl umět mluvit, myslím, že i bez těch sprostejch slov se to dobře obejde, i když někdy správně zvolený peprný slovo může dodat na atmosféře. Ale hlavně by měl mít co říct.

Vtipný, trefný komentáře jsou super. Upoutá to, potěsí, probere.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: maj na zacatku m :) jinak nic :)))
    HASH
    HASH --- ---
    ANGUA: reklama je dulezita v pripade, ze prodavas image-life-style-produkt - jinak ti je napr. u letadel vicemene k nicemu
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HASH: interaktivita/v podstatě bez reklam... máš větší výběr
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Uplne nejradsi bych byl, kdyby existovala sluzba, kde bych za nejakej konstantni mesicni peniz mel pristup k aktualnim album a libovolne se v nich prehrabovat. Docela se mi libi musicovery.com. Ctyri eura za tri mesice jsou skvely :-)
    TELKA
    TELKA --- ---
    MINERWA: rika se tomu jingl

HASH: akropolis jede pres net = xkrat mensi naklady, krom toho videl jsi jaky maj vybaveni a kolik maj ve studiu cd?
    NYMPHO: ber to tak ze to je proste neco za neco. r1 sbira kuriozity. proto jsou jeho moderatori takovi jaci jsou. ber to jako dukaz toho ze porad jedem na zivo a bez playlsitu:))
    HASH: povidej
    KOUDY: to neni pravda
    KOUDY: no super! tak to ma byt:)
    NOSFERATU: limp bizkit byli komercni od samyho zacatku.
    NYMPHO: recenze desek provadi wave
    ANGUA: mno...:)))
    HASH
    HASH --- ---
    HONZIAS: v cem proboha ?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: jen ti ukazuju, ze reklama proste dulezita je.. akdzy muze otrast takovym gigantem jako je cc tak raidem uricte taky :)
    HASH
    HASH --- ---
    CRAZY_IVAN: do marketingu zas tolik nevidim, ale pripada mi *momentale* ucelnejsi vlozit penize do jakehokoliv jineho zpusobu reklamy, nez je reklama klasicka (papir, tv, radio, billboardy...) - nejak k tomu zacinam mit fakt odpor
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Počkej, já mám za to, že coca se prodává víc :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam