• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    No ne, všichni (i já samozřejmě) si pořád stěžujou, že tady není jediný rádio pro mladý, který by je něčím nevytáčelo, tak se vraťme k podstatě týhle diskuse, a to Jak by vypadalo vaše ideální rádio?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    TELKA: Jo autorske teroristicke organizace jsou velkou prekazkou cemukoliv :-). Na druhou stranu, diky tomu, ze rozjet radio je draha vec, je omezenej vysilaci prostor, a diky tomu si kazdej moc dobre rozmysli, jestli muziku pustit nebo ne, a tak se (v idealnim pripade) odvysila jenom to, co je aspon jakztakz kvalitni.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Poslouchám last.fm a to má smlouvy s nějakýma vydavatel. studiama jako bonton a tak, takže mě nějaká OSIčka a Intergramík nepálí.

Nemáte nějakej ceník, podle kterýho by se dala vypočítat cena?
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Já bych tu diskuzi o reklamách už utnula. Jsou pro většinu rádií vážně potřebný a jak řekl Telka, málokdo by byl ochotný platit kilo za to, že si sem tam zapne rádio.

Spíš zkuste přijít s něčím, co by bylo fajn slyšet v rádiu třeba z hlediska informací.
    HASH
    HASH --- ---
    TELKA: konkretne u r1 mi pripada, ze je soucasti balicku, ktery nekdo prodava jako "radia 15-30 let, lehce mainstream i alternativini", protoze ty reklamy podle toho vypadaji a ruku na srdce - se svym podilem by se jinak ani neuzivili

ano, jsem.
    a nevim kde zijes, ale sam rozhodne nejsem ;)

nevim co ti vadi na radiech pres internet - jsou KVALITNEJSI, daji se lepe ladit i nahravat a muzes si v nich se spravnym SW i pretacet - rekni mi jednu jedinou vyhodu analogoveho vysilani krome dostupnosti (ktera je prebyta GPRS).

A aby jsme se nemylili - posloucham radia sirena JAK klasickou analogovou cestou, tak i pres internet. Tohle nejsou "ubohy internetovy radia" - tohle jsou radia s licenci pro analogove vysilani poslouchana pres net.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: ha ma rafdio z tvorby lidi tam :) ty oso
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: To je v pořádku, aspoň by v česku bylo jedno normální rádio, kdybychom si mohli sami určit, co bysme v něm chtěli mít... Tak se schválně vymáčkněte, všichni... s těma řečma o reklamách už jděte do jinýho klubu
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NONAME44315: nyxhills. s kym je tedka minerwa. z koho si dneska dstepzz+sleepy+mathew budu delat legracky a tak
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: jak ktera, jak kdy.
    co se budoucnosti v internetu tyka, to je strasna vec., btw, platis OSA a Intergram?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Nympho a Talku bych poslouchal rad :-)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: To tu tajně nympho zjišťuje tímhle auditkem a dělá si poznámky ;)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: Kdyby tam hrála nympho nebo natálka, tak jo... ty maj vkus :))
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    ADAMJ: A o čem by to rádio bylo? O čem by se tam mluvilo???
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    anketa
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: v Internetu je budoucnost :)) už i Humanart má rádio a ještě k tomu bez reklam ;))

TELKA: Btw. kolik stojí reklama na r1?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: A co NYX radio? Poslouchali byste takovou vec?
    TELKA
    TELKA --- ---
    HASH: jenze zadavatel reklamy plati i za to ze se jeho reklama dostane k cloveku ktery si r1 naladi jednou do tydne nebo do mesice. jsi ochotny platit kilo za radio ktery je sice bez reklam ale pustis si ho jednou mesicne? Tvoje reseni muze bejt schudny pro net, ale napriklad ja osobne sirenim radia pres internet opovrhuju a povazuju to za velkou znouzectnost, ktera ma pro mne opodstatneni napriklad kdyz si chci poslechnout standu zimu z apartementu v LA.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: Tak to těžko... už vidim jak vatikán celej žhavej posílá prachy do ČR na nějaký rádio.

Církve (ty větší) dostáváj v ČR docela velký příspěvky od státu, tak mě napadlo, co si založit NYX církev a rejžovat taky? Pak by si nympho mohla založit svoje rádio :))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: No, katolicky radia urcite plati Vatikan, a ten at klidne zchudne :-)))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: :))))) Sebrat granty... ihned :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam