Já posluchám prakticky tři rádia. Rockzone, Beat a Radiožurnál.
Na Rockzone je nejlepší muzika, ale hodně mě štvou příliš úzkým playlistem, permanentně opakovanými zprávami a Danielem Landou. Když to mám puštěný 12hodin v práci slyším dvacetkrát úplně ty samý zprávy a každou písničku 2x. Připadá mi, že tam točej tak sto skladeb pořád dokola. Na Landu jsem alergickej a když ho slyšim, okamžitě to vypínám.
Beat je v pohodě, dobrej do auta kvůli dopravnímu zpravodajství a dobrýmu signálu, ale ta muzika mi spíš nevadí než, že by se mi vyloženě líbila.
Radiožurnál: Kvůli zprávám do auta, nebo do mptrojky v tramvaji. Jenže hrajou neskutečně příšernou hudbu. Přitom je platíme, tak nechápu proč hrajou tu nejkomerčnější hudbu??? Chápu to u komerčního rádia, ale tohle má bejt služba veřejnosti tak proč tam každej den hrajou Britney Spears, Paris Hilton a Petra Koláře??? Za tohle platím měsíční poplatky?? Když jezdím sem tam o víkendu za rodičema mimo Prahu, mají v sobotu nějaký písničky na přání a najednou tam hrajou Nohavicu, Queeny, Depešáky, Radůzu atd. Nikdo si nepřeje Lucku Vondráčkovou i když jim tam přes celej tejden cpou. Nechápu, kdo má ten playlist na starosti, ale podle toho co jsem čet v reflexu je to známý znalec kvalitní hudby Martin Hrdinka.