• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KILLINEYGUNS N ROSES / CHINESE DEMOCRACY
    GABRI
    GABRI --- ---
    CUBICULA: Díky a stydím se...
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    GABRI: mas tam dva odkazy na song...tady je ten trailer :)
    http://www.youtube.com/watch?v=1nyGXAUl1xU
    GABRI
    GABRI --- ---
    Trailer k novému filmu horrorového klasika Wese Cravena: http://www.youtube.com/watch?v=6dqVDQ-lF4Q
    Ta neuvěřitelná coververze se tam podle mě perfektně hodí... Jinak celá je ke slyšení třeba tady: http://www.youtube.com/watch?v=6dqVDQ-lF4Q

Ortodoxní zabedněnce předem varuju, že to není žádný rock.
    MR_BUNGLE
    MR_BUNGLE --- ---
    shánim sólovýho kejtristu do časově nenáročnýho rock'n'rollovýho projektu... trochu pozérskej glam s přímesí stoneru...řekněme GNR, Motley Crue, Hellacopters, Backyard Babies, Motorhead vs. Down, Kyuss, Mastodon...na palubě zatim bubeník (ex-blindfolds aside - http://www.myspace.com/blindfoldsasidemusic , ex-Jesse James), rytmickej kejtrista/backing zpěvy (Anyway), já na basu (Bukkake Karaoke, the Bliss, Niceland) + výhledově i zpěvák..tam sou zatim dva potenciální..když nedopadne ani jeden tak to padne na Méďu.

Pokud by to někoho zajímalo nebo má kámoše kterýho by to zajímalo nebo má kámoše kterej má kámoše kterýho by to zajímalo ať se mi ozve do pošty...díkes...
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    taky se mi začíná líbit čímdál víc. Chce to volume doprava a klid. Sám doma nebo v autě na dálnici. V práci na počítačových repro to není ono.
    GABRI
    GABRI --- ---
    10/10. Album roku. Jednoznačně. Po padesáti posleších už jsem si naprosto jistej.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    kdyz srovnam "nove" album Queen, kdy opravdu to neni ta sama kapela ikdyz se snazi, tak nove GnR jsou docela dobre... kdybych se odprostil od minulosti tak maj u mne 8/10, takhle 6,5/10 ale i tak jsem dost nadseny...

myslim, ze se to album dost povedlo...
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    tak jako to sou kraviny...tohle je hrozne subjektivni...zkratka dle meho nazoru se hudba zmenila a axl neni zadnej alternativec
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    KINGFISHER: hohó tak k tem bych fakt gnr ve svy dobe neprirovnaval
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Motley Crue, ZZ Top..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    CUBICULA: spíš kožený kalhoty s kovbojskejma botama ne? docela jedou bych řekl.. viz. Velvet Revolver, Audioslave, Stone Temple Pilots atd..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    KINGFISHER: jenze "styl" metalicy jede furt ... kdezto 80/90kovej hardrock a sjety elastaky na podiu uz ne
    KILLINEY
    KILLINEY --- ---
    album je odlišné od předchozích , a jsem tomu rád
    jediná škoda je to že po celý ty roky písničku po písničce někdo pouštěl na net , a nakonec jakoby novinek pro hotové album zbylo málo ,,

a na to že písničky jsou i 10 let staré , všechno to zní skvěle a čerstvě
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    GABRI: co tam je?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    GABRI: ani ne.. něco mi už od začátku řikalo, že to nebude žádná sláva.. a taky že neni.. moc humbuku okolo a vůbec, axl je už trapnej..

CUBICULA: slyšel jsi nový album od metalliky? 20 let nazpátek jen to fikne..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    i kdyby byli ve stejny sestave taj toi bude jiny...dyk je to deset let a doba je jinde...probuh! :)
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    fakt byl nekdo tak naivni, ze cekal guns n roses?
    GABRI
    GABRI --- ---
    KINGFISHER: To může říct opravdu jen dokonale zaujatý a hluchý člověk. Smazat si zasloužíš ty.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    KINGFISHER: a
    FERDA_MRAVENEC: muzika mi sedí, ale guns n roses to vážně není....
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    KINGFISHER: Já bych to tak hrozně neviděl. Možná měl Axl k GNR přidat číslovku 2, stejně jako Kocáb u PV2 :-) . Co se týče k těm elektronickým dodělávkám - naopak, krásně to tam zapadá.

Mé prozatimní hodnocení je 8/10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam