BLABOUS: já jsem uvedla X relevantních argumentů. Ještě jednou prosím, aby sis prostudoval pravidla mezinárodních soutěží UIA, jejíž je ČKA členem.
Ano, existuje poslední vyjádření, které jsem uvedla, a to jasně říká, že UIA RESPEKTUJE VÝSLEDEK SOUTĚŽE. Když si tu korespondenci otevřeš a přečteš (jsou tam i české překlady, pro případ, že ti angličtina činí potíže - to by vysvětlovalo i skutečnost, že ti přečtení a pochopení pravidel UIA dělá tak obrovský problém. Ještě k tomu potřebuješ něco dodat?
Perrault je chlap, který v soutěži o francouzskou národní knihovnu vyhrál nad Kaplickým. Podle knihovníků z Francie byla Kaplického knihovna lepší.
Firma, pro kterou děláš, patří v ČR k těm lepším, přesto je autorem hnusu nazvaného Nový smíchov - i se všemi těmi podivnými sloupky, absolutně nelogickými stezkami pro uživatele a tak dál. Udělejte si firemní zájezd do Birminghamu a podívejte se na Kaplického obchoďák, kde byl FS podstatně více limitován, protože v podstatě rekonstruoval něco předem dané a pak něco říkej. Kaplický vyhrál právem. Debata o neregulérnosti soutěže je výsledkem snažení HŠH, kteří si bez problémů našli partu arbitrů obávajících se, že by na český trh vstoupili nějací cizáci a že by se o zakázkách rozhodovalo v soutěžích, kde v porotě nesedí ani kamarádi z komory, ani bývalí pedagogové. Ze soutěží pořádaných UIA vzešly skvosty světové architektury. Co vzešlo ze soutěží pořádaných ČKA (a dle jejich rigidních pravidel, jejichž hlavním cílem není architektura, ale, zjednoduším-li to, šířka okraje v projektové dokumentaci)? Pomineme-li Ještěd, který porušil zadání, že...