• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MISA_PES: ja osobne ten format taky do jisty miry oplakal ... na druhou stranu nazory typu "prechodem na standardni casopiseckej format se z Respektu stane standardni casopis" ktery se v souvislosti s tim vyrojily mi prijdou dost mimo misu ...
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    já nejsem úplně pravidelnej čtenář, spíš občasnej, ale respekt pro mě představuje jediný noviny, který čtu. možná spíš Noviny. lidovky, dnes, tomu nevěřím.
    teď mě trochu odrazuje ten novej formát, bojuju s podvědomou představou "magazínu", noviny na mě působily serióznějším dojmem. ale obsahově je to tam furt.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ehm, tak abychom se nejak odpichli ... sleduju tohle periodikum uz delsi cas a mam pocit, ze na ceskem medialnim trhu pusobi jako jakesi zjeveni, zejmena co se tyce kvality novinarske prace, bla bla bla ... vzdy jsem vysoko cenil jeho nezavislost a odvahu jit do stretu s politiky bez ohledu na jejich politickou prislusnost ... prave proto me moc nepotesil fakt, ze se Karel Schwarzenberg stal ministrem zahranici ... obavy ze servility Respektu vuci vlade se sice nenaplnili, presto mi ale prijde, ze se osten kritiky znacne otupil, zejmena ve vztahu k ministerstvu zahranici a Strane zelenych ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam