• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    nemate nekdo tucha, kolik budou stat DVD filmy v edici Respekt?
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    SUCHOSCH: nemám tucha
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    SHAGA: a v jakym stavu je ten film? myslel jsem, že už mají natočeno a věnují se postprodukci. ale nedávno se něco točilo v praze na hlaváku a řekl bych, že to bylo ono.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    RESTINPEACE: páč dělaj na filmu a nemaj čas
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Rudisovi dosly forky nebo proc uz nevychazi Herr Mlha?
    _T_
    _T_ --- ---
    ted nehodnotim anketu obecne..to uz se tu probiralo..
    ale konkretne. Pan herec Langer si respekt zaslouzi jedine az rezignuje.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    no jo vlastně :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    update nastenky, sinore .)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    no myslim, že poslední dvě čísla a články okolo "justiční mafie" celkem dobře dokazujou, že R na ruku vládě zase tak nejde ..
    EELK
    EELK --- ---
    ZOEL: já ale nevím, proč bych (nebo kdokoliv) měl mít radost z toho, že R. "posluhuje" český vládě? o tom myslím řeč nebyla a snad nebude. možná R. opravdu prostě nesvědčí období, kdy se tzv. nic neděje, tj. není privatizace a dekonstrukce sociálního státu "rušena" zjevnou korupcí, zneužívaním moci, nebo nespokojeností menšin. jinak má R. bohužel tendenci jaksi únavně "beletrizovat" nesourodé kroky současné koalice. ale možná je to potřeba a vlastně i umění nějak s étosem převyprávět směsici různých zájmů jinak než "starejte se sami o sebe", "paroubek je ďábel" a řvaním...

(ještě k rubrice "r/despekt": je roztomilý, že R. pokáral topolánka, že si nepamatuje, že kdys vybral tlustého do vlády on. to je opravdu zásadní téma týdne a na věky věků; tahle rubrika je prostě omyl, který možná patří tak do skauta.)
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    S_TEJK: jestli chces vic info jdi na www.tranzit.org nebo www.tranzitdisplay.org nebo www.monumenttotransformation.org. A nebo mi muzes napsat a ja ti poslu nehybnouverzi.
    VINNEE
    VINNEE --- ---
    Pro ty, kdo se zajímají....
    ZOEL
    ZOEL --- ---
    EELK: ha. tak vsem, kdo tvrdi, ze je respekt subjektivne zaujatej a posluhuje cesky vlade, odvalo vitr z plachet posledni vydani: v rubrice "despekt" se objevil sam topolanek
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    S_TEJK: Prostě až přijdeš s něčím novým, zajímavým a k věci, tak mudruj. Nebo mlč, jako většina lidí co má hovno co říct.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Kdo je nerudnej? Jen nejsem zvědavej na pořád ty samý kecy nějakejch levicovejch pošuků.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    S_TEJK: kauza Kundera probehla v pulce rijna, proboha, to nemas nejakej aktualnejsi priklad spatne novinarske prace R nebo je to, podle tebe, to posledni co se Respektu nepovedlo?
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    S_TEJK: Doteď mi nikdo - přesto že jsem na to téma četl dost textů - nedokázal přesvědčivě ukázat v čem je nekvalita práce na kunderovi. Takže neboj, nenechám.

A co se týče propagandy: s respektem vždy vím, na čem jsem. Dokážu ho číst a dokážu si držet odstup, někdy nesouhlasím. To se mi u ledacjakých jiných médií nedaří, protože u nich nevím, na čem jsem.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Jinaka aby bylo jasno, ne vše na respektu je úžasné - osobně bych zrušil či výrazně předělal rubriky úspěch, z kraje, občas věci z domova jsou jak slohovky, o internetu by psát neměli nebo si na to najít lidi a ještě pár drobností, ale vytýkat respektu že má názor je asi tak na místě jako vyčítat slepici že kdáká.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    No to víš stejku. V řecku se bojuje a na tomhle fízlovskym serveru jen žvaní.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Tak se holt vy levičáci smiřte s tím respekt má na věci názor, vždycky měl a že tento se nemusí shodovat s tím vaším. Já taky nesouhlasím s ledacím co píše a kontra a nechodím jim vykládat, že ztrácejí sebereflexi a jsou žumpa žurnalistiky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam