• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    AKTAJSA: Nemám pocit, že by jej v tom tématu až tak okatě vynechali. Jen se jim ho třeba nepodařilo ulovit na rozhovor. Ono to teď fakt není jednoduché, věř mi, já ho lovím taky:).
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JOSEF_K: Takže protože pánové nemají čas na rozdávání rozhovorů, v Respektu dělají jako by Schwanzerberg s Kalouskem stranu nezaložil?
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    AKTAJSA: Kalousek i kníže mají teď práci především s rozšiřováním členské základny. I v jiných médiích se s nimi rozhovory objevují dost sporadicky, a když už jsou, jsou to krátké věci v LN nebo MFD.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JOSEF_K: nehledě na to, že Respektu se zdovnásobil náklad, takže není úplně zanedbatelný médium...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JOSEF_K: No... tak pochybuju, že by lidi z Respektu nedokázali sehnat k rozhovoru zrovna Schwarzenberga. Redakce s ním měla (a myslím, že pořád má) opravdu nadstandartní vztahy... a taky mi jde spíš o to, že když už se tomu tématu věnovali (téma čísla = věnovali hodně), pana knížete dá se říct úplně vynechali...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    AKTAJSA: Osobně bych si tipnul, že špičky TOP 09 se teď cpou do médií s větším rozsahem, takže se je Respekt třeba snaží ulovit, ale beznadějně. Vím, o čem mluvím, protože už týden sháním Kalouska i knížete na minirozhovor (max. deset minut, klidně po telefonu nebo mailu), ale není šance.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Hale... nepřijde vám, že nějak v Respektu obcházejí toho Schwanzerberga v TOP 09? Sice to měli jako téma, ale jejich bývalý donátor, jako by v tý straně ani nebyl... přijde mi to trochu škoda, protože mě by zajímalo, proč do toho šel.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    LEMUR: Jo, to jsem v jejich anketě zapomněl uvést. že mi občas čtení zkazí náladu, což je svým způsobem důvod, proč to nečíst:)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    sice o tomhle tématu (Mrázek, Krakatice) píše poměrně často a de facto pořád opakuje to samý s mírnejma aktualizacema, ale mam pocit, že takhle pěkně uceleně to nikdo jinej v Česku neumí
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    Spurný mě zas jednou zkazil náladu pro zbytek dne :))
    STAGE
    STAGE --- ---
    FLIPPER: Nezostal stáť, nepreboril sa do tak kontroverznej témy, zachoval všetku možnú objektivitu, bez známky jeho vlastného názoru. Tak nejak. Spokojný ")
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    STAGE: "Podstatné je, že autor nenarazil" ... jak to myslíš?
    STAGE
    STAGE --- ---
    FLIPPER: vhodný tón sa v tomto prípade hľadá ťažko. Podstatné je, že autor nenarazil. A vcelku je jasná jediná individualita - čo sa asi človeku honí hlavou, keď mu akíkoľvek mamrdi skoro len tak poskladajú steny jeho baráku na hromadu.
    Na konci článu - skutočne.. "Nebuďme puntičkáři, to bychom se v izraeslko - palestinském konfliktu nedostali nikam."
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MAIMONIDES: morálně ano, ale jinde by se paralely našly ... já nechci porovnávat jedno utrpení s druhým , to mi přijde dost zhovadilý, nicméně vzhledem k závažnosti situace v Gaze, která trvá už desítky let a řešení nevidět, mi článek přišel psaný příliš smířlivým tónem ...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    FLIPPER: Situace stará desítky let. Navíc morálně to bylo ve Varšavě jiný.
    FTN
    FTN --- ---
    Myslim že měli jen kanály, kterýma se zásobovali...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MAIMONIDES: právě ten relativismus je to co mě sere ... v případě Gazy mi přijde nehorázný, to je jako kdyby člověk řekl, že za války to ve Varšavskym ghettu nebylo zase tak hrozný ... taky tam měli tunely žejo ...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    FLIPPER: Vždyť je to evidentně pravda. Jestli může tunel do Egypta mít cenu stovek tisíc dolarů, tak v Gaze evidentně existuje docela velký trh a oběh peněz. Jistě, všeho je nedostatek atd, ale nepodceňoval bych OSN, EU a její nekonečné moře všemožné potravinové a jiné pomoci.
    Navíc, "hrozný podmínky k životu" je relativní pojem.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SHAGA: jak jsem psal, přišlo mi to celý ve stylu, je to sice vězení, ale tak přežít se tu dá, takže to neni tak hrozný ...
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Jo? Mně přišlo že ji reflektuje až dost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam