• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    potřebuji aby mi ty statní kuchtíci poradili :)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: jasny,vzdty rikam,ze jsem si to neodvodila v prni chvili :))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CERTICE: třeba protože mám to samý maso jako mají kluci?
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    Ale jako v poho,asi si navazoivala na tu predeslou diskuzi,jen jak jsem tu mela jeden prispevek ten tvuj,tak jsem to nepochopila :))
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: no nechapu proc sem pises neco o rizkach :))) proto ty ????otazniky??? :)))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: ? :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ty vole tak já nevím co jsem posrala a jak to blbý maso mám dělat ale řízky jsem měla úplně tvrdý táta zkoušel stejka a prej taky tvrdej.. teď budeme zkoušet telecí na smetaně..
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    masove hodu u viitků :)
    WTK
    WTK --- ---
    RCK: ja jenom lituju ze sem si neudelal roastbeef a zdelal to hned na stejky, ty sem mel nadelat jenom z ty kejty:) asi bych si taky este kus vzal a bratr mozna taky:)
    FILUS
    FILUS --- ---
    kdo za pandou pojede at mi napise do posty, dik ;)
    PANDABREAKER
    PANDABREAKER --- ---
    porad tu sou ty zebra a snad jeste i kus kejty...a kdyby byl jo zajem tak asi jeste zvladnem jednoho porazit...
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    WTK: njn máti chce taky =)
    RCK
    RCK --- ---
    WTK: hhh,nsk sem mel ragu a zitra nakladam zebra na vikend :DD
    WTK
    WTK --- ---
    JUZUELKA: dyt tam ted fasa byl ne? moc dobry masicko, k obedu gulasek a zrovna ted sem dovecerel dalsiho stejka:)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    hele pojedete někdo k pandovy pro maso???
    nemám se tam jak dostat =/
    BE_NETWORK_23
    BE_NETWORK_23 --- ---
    god bless Asus! :)
    BE_NETWORK_23
    BE_NETWORK_23 --- ---
    WTK: clovek vidi na skle slovo ACER a hned by vsechno co souvisi s timhle nazvem zapalil.. ja teda taky, ale nejsem zas tak zaujatej :))

ntb je Janice, ja ji ho zachranuju predevsim kvuli fotkam, ktery nema zazalohovany nikde jinde (grrr :((( )
    WTK
    WTK --- ---
    BE_NETWORK_23: acer neni notebook:) to je holt tezce spotrebni zbozi, a tys ho prave spotreboval:)) co tak slycham tak to je u tyhle znacky celkem na dennim poradku
    BE_NETWORK_23
    BE_NETWORK_23 --- ---
    holoto, neznate, prosim, nekoho kdo se vyzna v noteboocich (konkretne ACER).. zda se mi, ze mam v prdeli zdroj v samotnym ntb (zavada se projevuje tak, ze ntb nejde vubec zapnout, ale kdyz z nej dam baterku do jineho Acera, tak je baterka v poradku)

popripade ma nekdo zkusenost s podobnou zavadou?

predem diky za pomoc a kdyztak posta :)

*howgh*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam