• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    BE_NETWORK_23
    BE_NETWORK_23 --- ---
    ZRK: jajx, jsem o tejden v předstihu :)

aspoň vidíš, jak moc se těším, neasy:)
    ZRK
    ZRK --- ---
    BE_NETWORK_23: ale to neni zejtra...ten nohec ne...?
    BE_NETWORK_23
    BE_NETWORK_23 --- ---
    jdete se dneska někdo podívat do Lyso na Slavnosti květu, holoto?

btw. zítra přijdu na Dědinu taky udělat čírlídr.. S Vítkem jsme dva, hlásí se k nám někdo třetí? :D

Víťane, konfetky s sebou, tyvole! .))
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    Taky se hlásim, kopat do věcí umím, tak do míče se určitě trefím,)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    ukecam vitu :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    PEPITKA: No paráda, já teda někdy na základce, ale co...do míče kopnem a srandy bude kopec a o to jde;)
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    ZRK: Nikdy jsem to sice nehrála, ale ráda jsi zahraju :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    CERTICE: Ha, kže vyhlašuju pátrání po dvou divoženkách do party a nebo se holt ujmu místa v "krisošťouším" družstvě:)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    ZRK: rada bych ,ale ten termin budeme pryc...
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: Ha, teď na to koukam, s Krisem jste dva, ten taky chce...třetího prostě urvat musíte, jdem do toho?;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    STOUCH: Kris? :P

Ok, už jsem psala vedle...byla bych ráda, kdyby se utvořil DWC team a já bych mohla pro srandu bejt v čistě hočičim opozičnim družstvu;)

Takže šup, máme Šťoucha, Dort bude taky pro si myslim a je třeba ukecat třetího - nechci prudit, Hafíky, ale jakožto frontman byses rozhodně měl hlásit jako první a pěkně to všem s DWC teamem natřít!;)

No a já bych pak vyhlásila mezi ženskejma konkurz, hlásila se Čertice a třetí už takovej problém nebude, však ty ženský jsou menší sralbotky a maj cit pro zábavu:P

Tak co, nejsme srabi, dáme dohromady dvě bláznivá družstva o třech lidech ne;)
    STOUCH
    STOUCH --- ---
    ZRK: ja to mužu tedy skusit a kdo se bude omne starat až si dodělám ten kotník :-)?
    ZAIR
    ZAIR --- ---
    ZRK: tak pak vse kolem nohejbalu se resi tady [ Čtvrtý turnaj v Namol Nohejbalu ]
    o pristup zazadat ID Procop
    ZRK
    ZRK --- ---
    PEPITKA: ok, to by bylo upe nejvíc super! Takže jak? Já, Kristián a kdo?;)

RCK: Nj, jestli my bychom neměly udělat čistě dámskou jízdu a pěkně jim to natřít!;)
    Co na to Juzuelka a Pepina?;)
    RCK
    RCK --- ---
    ..kluci od DWC halt ztratili koule...este ze jejich pritelkyne ty koule maj,jinak nevim :D
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    ZRK: Asi to bude až v neděli, pač v sobotu prý na tom hřišti hrajou důchodci nebo co....
    ZRK
    ZRK --- ---
    PSYBER: No nevim, jestli se mam cejtit uražená bo polichocená:)

JOINATAN: 22.5. - což je sobota. Já ma večer Aero, ale tak nějak doufam, že to bude dopoledne a stihnu to...
    STOUCH
    STOUCH --- ---
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    ZRK:
    ZRK: du taky teda ;) kdy se to hraje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam