• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    dokonalý!
    FILUS
    FILUS --- ---
    JUZUELKA: se moc netlem :)) takhle sme objevily Vitka s Fasou nekdy v sobotu pres den :) opravdu kouzlenej pohled :)
    http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3809/3809698_e97dd45263f07abd6ad7234c0b823cc0/images/100_1022.JPG
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    no já osobně jsem ho v téhle pozici nespatřila =)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: Jo no jo,to si matne vybavuju ,ze mi Erika neco rikala:)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CERTICE: prosim te myslis ze jsme to nezkousely? nejdriv jsem ho vyfotila pak rikam eriko pojd pomuzeme mu do postele a erika toho ale nevzbudime tak jsme to zkouseli a opravdu to neslo i appu mu voblizal ksicht a nic :D
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    Misto aby jste ho odtahli do bezpeci ,tak ho fotite ,kdyz lezi uprosted cesty kde jezdi auta :))...
    pak to zbylo na me a Cvrcka +pomoc okolni, protoze to se neda zvladnout ve dvouch :))
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    je mi to jasný. na takovou memntku profesionální fotograf čeká celý život ;o)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    nech toho to je moje nej fotka!!! :)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    ach jo, ten náš vítek to je éro =DDDDD
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tak tady par fotek z cosmicu
    http://picasaweb.google.cz/simciiq/CosmicHoliday1382010?authkey=Gv1sRgCOWwvdfj842MMw#

jsou takovy spis soukromnejsi :)
    DROBEK23
    DROBEK23 --- ---

IMG_5942.JPG (3462270 B)
    RCK
    RCK --- ---
    uf,jedem ve trech,aspon ze tak,potrebuju misto na berli :DDD
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    počkej počkej =)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tralala :)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    už nám psala simča, takže jsme pravděpodobně plní =)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    FASA: Rano mi psala Feryla ze shani dve mista s Cicifilem ,ale na nyxu uz neni ,tak jim treba napiste :)
    FASA
    FASA --- ---
    máme 2-3 volná místa v autě, tak kdo se chce svést do jáchymova pište mě, nebo zůze.
    SKAFIIIK
    SKAFIIIK --- ---
    EM303
    EM303 --- ---
    JOINATAN: jj s těma cenama se ti to říkal, jídlo je tam levnější snad než tady. si pamatuju jak sme tam jen kradli zeleninu z polí a žrali parky z lidlu za pár centů:)) uživej tý krásná země závidim! nas to snad čeká příští rok:)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    cauues, posilam pozdravi ze spana !! je tu vedro spime na plazich projizdime squaty a fakt mazec tady... nemam moc pristup k netu ... pomalinku vyrazime smer portugalsko na kalbu a je tu cechu vic jak spanelaku, samej ceskej zevl... uz se na vas tesim ale nejdriv se tesim na kalbu na plazi 3000 km od domova :) prijedu nejak do ty bechyne, tak na me myslete :) pomaham skladat urcite, le nakladat asi nestihnu jak to tak vidim.
    A jak ste povidali ze je spanelsko drahy.... tak to vubec neni pravda, tabacek o dost levnejsi jak v cechach a to sami se zradlem, chlast skoro za hubicku - litr piva vyjde na 1e - 25 KC tvrdej rum(bilej,dobrej) 3e a vino tady za 2e fakt dobryy...
    bydlet se da v podstate kdekoliv, jen tu musis mit nekoho kdo te provede a ukaze ti mista, pac spanelaci nemaj radi psi a skoro na zadnou plaz nesmi, le nastesti je tu hafo legalnich plazich kde este nebylo moc civilizace a turistu... a squaty tady? mega komunity lidi hipizaku, ktery sou fakt ujety a hrozne tu sjizdej opium a hasis :))) a M-ko nejlepsi snad co sem mel Hi Hi, tak zatim paacko a za par tejdnu se uvidime
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam