• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JOINATAN: to bohužel nedám no:(
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    TEKKIT: 13.3 prichovice za benyho....
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JOINATAN: v Praze...byl jsem tam včera a jedu až v úterý na noc zas. Budu tam ST,CT a PÁ...btw včera ježdění parádní
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    TEKKIT: ses v pze nebo v harra? uz bysme konecne meli podniknout to jezdeni woe ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    BOSSAK: já si myslim že kdyby ty chytráci bydleli tam kde já (žižkov-lipanská), tak se "upeticujou k smrti":))
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    BOSSAK: akde bydlíš? :)
    já tak byl na hedonixech a zvuk nic moc, njn rakušáci, zřejmě dobrej oddíl :D :D
    s těma špuntama to je dobrej vejser hh
    BOSSAK
    BOSSAK --- ---
    WTK: A vrtulník.. :-) Na jedný straně příroda na druhý něco co bych asi nejlíp vystihl jako cyber punk. Tenhle rok tak asi budeme taky hrát.
    WTK
    WTK --- ---
    BOSSAK: a rostou tam karavany na stromech:)
    BOSSAK
    BOSSAK --- ---
    Jono u něj prostě koření českej underground... :-D
    ZRK
    ZRK --- ---
    BOSSAK: muhah, Skalák se s tim nesere:))
    BOSSAK
    BOSSAK --- ---
    Jo jo ti rakušáci tam měli profi zvuk byl jsem u toho... bedny sice nešly vidět ale takovej zvouček se vidí malo kde,.Taky bydlím 10km od meziříčka a nejlepší byla podle mně reakce skaláka na sepisovanou petici... nakoupil 2000 špuntů do uší a zdarma si je u něj mužete vyzvednout :-D...
    13PANACEK
    13PANACEK --- ---
    GUMIDEK30: Pokutu dává hygiena za překročení určiteho počtu decibelů ktere měří většinou na okraji okolních vesnic..
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    GUMIDEK30: no nenech se plíst, na Psytrance akcích menší zvuky, ale dost často velmi profi, takže to nadělá bordelu taky dost :+) no ale sou blbý, že ho neposlechli, když bylo echo dopředu...
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    GUMIDEK30: nas ma rad tak to povolil-))
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    WTK: přesně . . .bydlím asi 15km od Meziříčka a okolí skaláka moc nemusí, i já někdy slyším rumplovat basy až do pokoje, při klidné letní noci s otevřenm oknem :D !
    Ale moc se tam těším, je to perfektní místo, neuvěřitelnej spirit tam.
    Hele a pokuta jako za překročení hluku? Tady se tradujou různý historky o tom, tak bych chtěl vědět, za co ty pokuty sou. A kolik to tak cca dělá?
    slyšel sem že v létě tam byl psytrance ( já tam teda nebyl protože jako za vstup 1500 na 2 dny fakt nemám, dělali to nějací rakušáci). ono se tam dá v pohodě projít těma lesama žejo, ale nějak nebyl čas byla brigáda myslim . . . no a že jim skalák říkal by to stáhli že tam jede někdo měřit a oni se na to vysrali nějak a pak z toho byl provar jako kráva a nehorázná pokuta no, skálák byl prej nasranej a řekl, že už nikdy takovou akci tam nechce, přitom si myslím, že ten psytrance tolik hluku nevydá, když sem viděl ty "bedničky" z kterejch to hraje,když to porovnám třeba z ostatníma tek akcema co tam byly.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    WTK: ten skalák je borec že do toho zase jde...jak jsem o něm kdysi slyšel: "ten autority měl, má a bude mít v píči"...nedá se než souhlasit
    WTK
    WTK --- ---
    GUMIDEK30: no pokutka bude asi zas solidni no:) ale tam to za to stoji:))
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    těším se na čarodky kluci :)
    myslel jsem, že je s akcema podobnýho typu u Skaláka ámen :) su rád, že to pokračuje
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    WTK: tak to já tě nebudu rušit při práci ;-)
    WTK
    WTK --- ---
    nojo furt.)) zrovna na tom pracuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam