• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    twe, ten nadr sem slysel az sem domu! pokud nebyla nekde v okoli nejaka jina elektro akce, tak to byl urcite nadr :)
    PETUNIA23
    PETUNIA23 --- ---
    DROBEK23: ja se v pondeli sotva hnula a malem ani nedosla do prace.ale stejne me to bavilo :)
    DROBEK23
    DROBEK23 --- ---
    Také vřelé díky :-) Bylo radost pro vás kuchtit i přiložit ruku k dílu.Ale pondělek byl fakt krutej :-DDD
    PETUNIA23
    PETUNIA23 --- ---
    RCK: jee dekuju.:)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    13PANACEK: myslim, že v tom malebnym tichu bublání dieslových motorů, to bohatě stačilo :-)
    13PANACEK
    13PANACEK --- ---
    LAKSYMO: dyt jsme nahodily jenom 2kw agrec a na to jelo ve čtvrtek všechno :)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    WTK: super, dík :-) no vzbudilo, ale skladba fakt luxus. a po ní sem hned vytuh takže pohoda :-) ale jako myslel sem že to někdo během doby co sem zalez do spacáku vybalil hned vedle nás, sem jako nechápal .))
    WTK
    WTK --- ---
    JOINATAN: ja myslim ze spis mluvi o tech mozkacich po nas ne? no posli mi to raci paniko:)

LAKSYMO:
    YouTube - ‪Eins Zwei Polizei - MoDo (Mustard Pimp Remix)‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=dZZI6z39KHY

p.s. sry esi te to vzbudilo:))
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    zdravim dejvice..
    kdopak mi prozradí skladbu co hrála jako první ve črvtek v rasnici? :-)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    tak ja jsem to poslouchal a k praci dobry, vzpominka na kalbu :) jsem z toho orezal kus kterej je stejne hlasite jestli myslis tohle... je pravda ze to odpoledne jsem skoro u kompa vubec nebyl tak nevim presne co se delo a nedelo :)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    PANIKA: hele za me je to burt :) a nevim jestli je dobrej napad to publikovat, kdyz nam furt blbnul mixak :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: anebo pokud to je burt, tak dejte vedet ze to je burt a ja to odpublikuju...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    cus, poprosil bych vsechny z vas kdo hrali v sobotu odpoledne - podvecer necht se mi ozvou - mam zaznam a chtelo by to aby si to zucastneni poslechli nez a jestli se to bude publikovat. diky
    jinak tradicne bajecna party, musim rict ze vy s mozkocucem jste meli jedinej zvuk ktery znel zaroven ciste a nebolela me z nej po 10 minutach hlava :)
    RCK
    RCK --- ---
    big up to Drobek and Petunia!!! davam palec nahoru
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ZRK: si moc fandis :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    SOJKA: takže je to tak, jééé, jak já jsem chytrá!!!:)

EM303
    EM303 --- ---
    On ma dite:/ kam ten svet speje...snad se za to rok co sem ho nevidel zasadne spravil. Protoze tak rozbityho cloveka sem v zivote nepotkal.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ZRK: no dovol.... Karbanatka neznam :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    SOJKA: Pf, si Sojka děláš prdel s tim prihlášenim se pod Karbanatekk23, abyses mohl oplusíčkovat, ne? LOL!:D:D:D:D:D:D:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam