• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    INXS
    INXS --- ---
    Venceni?
    OCBSMOKE
    OCBSMOKE --- ---
    JOINATAN: pravda... nicméně konzik to byl výbornej Hi-fi taky doporučuju,super poslech i podívaná! tak snad příště! :)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    OCBSMOKE: pač sme v patek dělali mejdlo v garážích a v sobotu sem byl dead...
    OCBSMOKE
    OCBSMOKE --- ---
    JOINATAN: jono. v sobotu hrály v klubovně pěkně. Co-že jsi se nepřišel mrknout?
    FASA
    FASA --- ---
    RCK: Me rekla uplne to samy kdyz jsem ji to taky rikal :D Asi si zalozim facebook a na nyx se vyseru ta holka mi otevrela oci :] Vzal sem si na ni tel. kdyby se ta penezenka nasla.
    RCK
    RCK --- ---
    V garazich se potulovala slecna hledajici penezenku,tak sem ji rikal at sleduje na nyxu nalezy,ze se mozna najde....zamracila se na me a se slovy ze neni zadna komercni pica zmizela...WTF?
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    to jsou ozveny frýbestru a nadraznich dekoraci a artefaktů no :)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    nemate vkus :D spravnej mozkovej katalyzator
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    YARRDESH: Ciwe co to je??
    BRAMBOROVANAT
    BRAMBOROVANAT --- ---
    To se fakt nedá no..
    ZRK
    ZRK --- ---
    YARRDESH: teda sorry, ale po půl minutě jsem to vypla...se nedá poslouchat:)
    EM303
    EM303 --- ---
    zapište si do notísků a přijďte na oslavu svého odvěkého parŤáka:)
    [ 7 let URNA SOUNDU / partyparty / 6.4.2012 / CR - Praha ]
    CICIFIL
    CICIFIL --- ---
    JOINATAN: huuusty ted aby sme si vsichni poridili roztrousenou sklerozu nebo boreliozu :D
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    Zákon o léčebném konopí — Události: 2. 2. 2012 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/212411000100202/obsah/188684-zakon-o-lecebnem-konopi/
    INXS
    INXS --- ---
    nechcete jít dneska někdo s fenkou venčit ke kulatáku na pul hodky? na dýl bych umrzla
    WARE
    WARE --- ---
    Ware aka - Apollo 32 - tribal hardtekno liveset.mp3 by TekkillaSoundSystem | Song | Free Music, Listen Now
    http://www.myspace.com/tekkillasoundsystem/music/songs/ware-aka-apollo-32-tribal-hardtekno-liveset-mp3-86108312
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam