• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"

TADRM doporučuje tato rádia

BassDrive.m3u jungletrain.m3u
    bassjunkees_studio1.m3u radio23_1ch128.m3u
    bassjunkees_studio2.m3u radio23_2ch128.m3u
    raggakings.m3u ABS Bluescast.m3u

krása, vzhled, fíky, datle, olivy, flašinet, křížovky, něžný čuník, ptáčci, kamaše, leginy, velorex, modeling, kristusky, bekovka, husí brk, sobí kel, l , pogování, Aťka Janoušková, Dalibor Janda, "Námořníci, děvenko.", http://www.sweb.cz/zlaznaty
    rozbalit záhlaví
    KAARL
    KAARL --- ---
    MADCAT: nebude mit konkretne tuhle, ale porizuje si KTM RC4 2004 coz je tahle motorka...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KAARL: pěkný, moc :) a s těma pegama nehodlá náhodou grindovat zábradlí někde u kostela? :))
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    PETR_TNT: hehe sme tam byly s nim zrovna last week.))
    KAARL
    KAARL --- ---
    TURBO
    TURBO --- ---
    PETR_TNT: zavidim, se mas, hned bych tam jel znova a doufal v lepsi pocasi nez sme meli v nedeli :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    zejtra LBC, tak drzte palce at se moc nerozbiju. nedavno tam byl i Buh http://deu.rajce.idnes.cz/Jested_Bike_Trip_17.05.08/#P1020251.JPG
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KAARL: bomba na vyblbnuti idealni :) staci prehodit kola a mas crosku do blata
    KAARL
    KAARL --- ---
    TURBO: kroska z toho bude jen co vymenis kola za vetsi s drapakem.... uhaaaa a ja to budu mit na dotek...
    TURBO
    TURBO --- ---
    KAARL: domrdu ... moje barva ... moje znacka ... no este ze to neni kroska, to uz bych si ho vyskub uplne!
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    ty pyco, s tim bude sranda
    KAARL
    KAARL --- ---
    bratr si nasel novej konicek....

pristi tejden ji bude mit doma tekze ho na kole asi jen tak neuvidime...
    GEG
    GEG --- ---
    _UDO_: :)))
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MA-GO-RI!
    http://www.youtube.com/watch?v=1FKS1zmSNGY

[budu mit cely OOS, pak dam na FTP]
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    kua tak to se uz nikdy neudelam
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    _UDO_: hmmm pockej rozmyslim se....

NE :] ale az to bude dostaveny tak Ti dovolim si nad tim vyhonit
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    WOOTEEP: mhmm asi jo, odnesu mu to zitra a domluvim se s nim. uz se vidim jak taham nedostavenej ram tramvaji ach jo... :]
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    IGRACEK: nechces mi to raci cely dat?
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    IGRACEK: najed k dookiemu, vzdycky se s nim da dohodnout.......
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    tak Brian mi rikal, ze s tou osou to nevi na 100% a ze si to mam nechat udelat nekde v servisu - pak mi to proplati. Fer. Ale kam to vzit kde mi to udelaj rychle? Dookie nevim jak rychle montuje a Turbir je nedostupnej a v 69ce mi rekli, ze se jim uz tyden neozval a taky se mu nemuzou dovolat.. ze by dalsi z jeho off-line vejletu? :]

TURBO, kde Te mam kdyz Te potrebuju? Styska se mi po tech dlouhych vecerech u krbu, sklenka sampanskeho, spanelske musky a lubrikacni gel... ozvi se mi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam