• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"

TADRM doporučuje tato rádia

BassDrive.m3u jungletrain.m3u
    bassjunkees_studio1.m3u radio23_1ch128.m3u
    bassjunkees_studio2.m3u radio23_2ch128.m3u
    raggakings.m3u ABS Bluescast.m3u

krása, vzhled, fíky, datle, olivy, flašinet, křížovky, něžný čuník, ptáčci, kamaše, leginy, velorex, modeling, kristusky, bekovka, husí brk, sobí kel, l , pogování, Aťka Janoušková, Dalibor Janda, "Námořníci, děvenko.", http://www.sweb.cz/zlaznaty
    rozbalit záhlaví
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    DROBET: jo, na osledni fotce je jana(honza) ktera vazne nevahala a dala to na endurku
    TURBO
    TURBO --- ---
    DROBET: vypada to tak, aspon podle ty debilni speslacky dvoubrejle :D

pojed vole do tech Roztok ty rozbredla mechurino hoveziho slemu!
    DROBET
    DROBET --- ---
    jo moment to je ta buchta co ma to enduro od spešla???
    DROBET
    DROBET --- ---
    kunda ja vim ale byl sem v haku včera bylo tak krasně na bika že mi slza ukapla když sem v praci montoval nosiče na zasrany authory bych blil ale zavist velká no a koukam že holčina se vubec nastydí
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    BUUBAAKAA: slusnej dropík! :)
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    DROBET: jj Dědeček, a na té poslední fotce ze sérky je ženská :-) Janča, na tu bacha, stačilo si půjčit krunýř a šla hned do toho.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    DROBET: sme te lakali na Dedka, ty nic. tahle velka mrcha ma asi 5-6m, ta mala 2
    DROBET
    DROBET --- ---
    ale pekně tady od kud to je???
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    .....a lítalo se a lítalo...

LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    díky všem zúčastněným za dnešek, bylo to kolosální a předevšim magda!ta ženská ve vlaku zpátky!
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: slance v duši?
    nebo snad srance v duši
    TURBO
    TURBO --- ---
    PETR_TNT: slunce v dusi
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    tak pro opravdove znalce tu mame na ftpku jeste teple, zcela nove London Elektricity - Syncopated City

doporucuje 6 z 5ti igracku!
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    LAGARTIJA: raci v 9:30, at mame klid v duších
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    čus, takže zítra zase srazík před pokladnama? tak ve 9,40 ? přijedu zase pozdě, kupte mi lístek :-) aj pro pesana
    BOHEMUND
    BOHEMUND --- ---
    Čus hoši, mám tady vtipné auditko o techno ještěrech. Myslím, že vás to pobaví. Staří mazáci NSK si dělají prdel z novodobých ,,techňáků"...:o) [ Ulov si svého ještěra aneb fotme v rytme ! ]
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    jojooo, červenej morewood s foxinou 40 :-) diktátor nemalej!!
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---

TURBO: myslim že ten morvůd je červenej a týpek dává dobrý zlopekla...
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    TURBO: ti dodavkou nepojedou :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    KCHARI: majster nejvetsi, hrozne mi sednul a to ho ani moc neznam :) Tichej, skromnej, nerekne skoro nic, furt se jen usmiva nebo rehni a pak zandava samy velezla :) A takhle mladej ... nevytahuje se, proste je v klidu a v pohode ...

... do Vsenor? Kdyby dodavkou mohl bych dodat dalsi 3 zajemce, z toho 2 ridici ;) Dodavku ale nemame, to ja treba jen jestli nechybeli lidi do kary :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    tak jestli muzou prijet tak ja jim teda reknu. kucii chteli jet do vsenor, ale kdyz se muzou pripojit k nam..
    TURBO: ano je to on :) mlada krev nadiktuje vsem :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam