• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    PETR_TNT: sobota odpo závist...ale vzhledem k tomu že má Janča narozky dneska tak to ještě potvrdím...:-)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BUUBAAKAA: sobota se na zavisti nekona?

takze vlakem klasika 9:56.........sraz 9:30 a ne jako minule :-)
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    takže "akce dědek" v neděli 2.11. pojezd a stavba nju skoku....přidejte se kdo chcete,start ve 1200 tam.....
    TURBO
    TURBO --- ---
    MARKOOO: diky za pozvani, pivo za 29,- je trochu moc, ale stavim se :)
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    moje oslava narozenin se presouva sem: http://mejtese.cz/ datum zustava 7.11., tak nejen QSáci doražte!!!
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    průvodce je Karel-Remek...
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    TURBO: ojojojjoj...křepčící Pešák a brejkující Upír Krejčí nejvíc maso dneska...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BUUBAAKAA: kdo je pruvodce? zni to lakave!
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    čuuuuuuus! zítra poobědní pojezd na mrázkodromu v nigavili....průvodce zajištěn........kdo pojede???
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: az budu velky, chci byt jako on
    TURBO
    TURBO --- ---
    tykravo a krepcici Ivo Pesak iz da ruula!

http://www.youtube.com/watch?v=GdbKdRajjFk&NR=1
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: šperk youtubu! nejvíc nejhustější
    TURBO
    TURBO --- ---
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    ZDRAVIM VŠECHNY BIKERY!!
    7.11. MÁM NA MÍRÁKU V PEACH PITU OD 19:00 OSLAVU NAROZENIn...již jsem vás kontaktoval na icq, ale pro jistotu to píšu ještě sem...navíc na pár jedinců ICQ nemám, jako např. TURBO atd....RÁD VÁS TAM VŠECHNY UVIDIM!!! JEN MI PROSIM DEJTE VĚDĚT KDO PŘIJDETE KVULI REZERVACI, místo by mělo bejt, ale ať dyštak vim :-)
    ICQ 373 533 166
    DROBET
    DROBET --- ---
    ououou no tak ted mě to snad začalo mrzet doopdavdy kdybych věděl že tam bude takovahle romantika tak nevaham ani minutu a oželim, i to lano :P
    TURBO
    TURBO --- ---
    DROBET: jj, byla vyluka, lano nejelo, moc listi na tebe, priste lopatky a smetacky sebou, byli sme sami 2 v lese, krasa, ale chybel si nam do trojky!

probehlo i zrani hliny a mrdani predstavcu, az takova emokrasa to byla :) Nastesti bez vetsich nasledku ...
    DROBET
    DROBET --- ---
    kolik vas tam bylo???
    DROBET
    DROBET --- ---
    TURBO: doneslo se totiž ke mne že tam zrovna tenhle vejkend nejezdilo lano jinak bych jel :-)
    DROBET
    DROBET --- ---
    TURBO: kua byl sem odhalen )) piš si u mně za 5 sem lempl vim to a stydím se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam