• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    TURBO
    TURBO --- ---
    TURBO: takže loňský album od Dva - Fonók už nesháním, máte ho na ftpku rovněž
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    kuciii vy me rmoutite!
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    WOOTEEP: chmelovinu muzem dat zejtra s QS, nevim v kolik presne ale nejak vecer v Broukovi na smichove
    TURBO
    TURBO --- ---
    WOOTEEP: ja dneska nee, mám privát, tož jindy holt no :(
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    co nekdo dneska nekde chmelovinu?:D
    TURBO
    TURBO --- ---
    KAARL: a bylo to velmi dramatické, ó ano!

IGRACEK: penguin hip hap hop!
    KAARL
    KAARL --- ---
    IGRACEK: ultralolek
    KAARL
    KAARL --- ---
    TURBO:
    TURBO: ty si asi hovado, ne? stejčku
    TURBO
    TURBO --- ---
    ó jé, co teď s tím ... ó ano! A zavolali Amíky a Američani přišli a řekli ano.

...

J.C.: Mají Američané také maserovou zbraň?

V.A.: Ó ano.

J.C.: A jedno UFO sestřelili, a co se stalo pak?

V.A.: Jedno sestřelili, a pak řekli ó jé, co teď s tím. A zavolali Amíky a řekli, přišli byste a vyprostili to, a Američani řekli ano a udělali to, věděli, jak s tím zacházet, a s UFO odletěli. Loď opravili a byl tam jeden, který přežil. Položil nám ostatní mrtvoly ven a jeden doktor k němu šel a oni mají jen čtyři prsty. Mají dlouhé nechty, skoro jako kočičí drápy nebo tak. A ten malý mimozemšťan byl zraněný a ten doktor k němu šel a chtěl ho ošetřit a dotkl se ho a ET mu těmi drápy rozdrásal obličej. Bylo to velmi dramatické. Mimozemšťan později zemřel. Byl zraněný, stejně jako ten u rosswellské nehody.
    TURBO
    TURBO --- ---
    imho lol, asi uz sem fakt starej, protoze tyhle veci mi pripadaj legracni

J.C: Říkal jste, že Němci byli na Měsíci? To je totiž téma, kterým jsem se zabýval ve filmu, který jsem natočil, „Akta NASA“, a možná byste mě v tom mohl potvrdit nebo opravit. Jde o to, že když raketa Apollo 11 přistála na Měsíci, že se tam něco stalo, protože astronauti nevystoupili hned, nýbrž čekali 7 hodin, než Armstrong vykročil na Měsíc. Něco se tam tedy dělo, protože neplánovali takhle dlouho čekat.

V.A.: Bylo to UFO, které je pozorovalo. Velmi velké UFO.

J.C.: Jakého druhu?

V.A.: To nevíme. Ale očividně je považovali za nepřátelské. A myslím, že to tak bylo, protože když později použili Mondrover, oddělilo takové UFO Mondroveru blatník. A to bylo varování. Abychom se tam nepouštěli.

J.C.: A pak už se žádné lety na Měsíc nekonaly.

V.A.: Ano, ale jsou tam přesto, nemylte se. Probíhají tam tajné aktivity.

J.C.: Ale ne s raketami Apollo a Saturn. A existuje video, kde je vidět vlát vlajku USA. Je na Měsíci atmosféra?

V.A.: Ano, odvrácená strana Měsíce je téměř identická se Zemí. Zelené stromy, řeky, moře….

J.C.: Neuvěřitelné!

V.A.: Ano, neuvěřitelné, ale vykládají nám, že Měsíc je pustý a bez vzduchu.

J.C.: Protože by jinak museli říci, že na Měsíci někdo je?

V.A.: Ano, jsou tři civilizace, které žijí na Měsíci. Žijí hlavně na odvrácené straně Měsíce, ale žijí i na Měsíci. Neboť stejně jako Země je i Měsíc dutý. Pozorují nás, nechtějí nás tam nahoře, nechtějí tam Američany, Němce, Rusy ani Francouze.

J.C.: Ale Američani tam spolupracují s mimozemšťany?

V.A.: Je to multilaterální podnik. Podílí se na tom všechny státy. Máme na měsíci atomové rakety, jaderné zbraně na obranu proti asteroidům a kometám, ale i mimozemšťanům, kteří by mohli Zemi ohrožovat. Máme tam jaksi předsunutou hlídku. Během situace s kometou Hale-Bopp obsadili zbraně posádkou.

http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=35
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    mañana
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    KAARL: co coze? dik!

TURBO: ou jee beru gel
    TURBO
    TURBO --- ---
    KAARL: opět lžeš, protože to sou MOJI starý známý co je ty znáš mrtě let ... anebo je to naopak? :D

To sem zvědavej, co to bude za pány, todlecto.

Každopádně jistý členy rád uvidím a popiju a zazubím. Igra? Woo? Bobech-san?
    KAARL
    KAARL --- ---
    TURBO: kamo odhalil jsem tvoje stary znamy co je znam uz mrte let tak pokoutnu koumam sraz s tebou a s nima. jinak bulovka dobrej napad.

zvirata mi prila dneska postou. jako clen klubu pozustalych mam vyhodu je to u me jeste o neco driv nez v prodeji...
    TURBO
    TURBO --- ---
    KAARL: ty lháři, eště tam nejsou, si řikám e to je nějaký krátký! :)

p.s.: navrhoval bych nějakej dědkovskej/otcovskej sraz, co pivovar pod Bulovkou? Rychle a zběsile a tentokrát bych si rád i zazpíval!
    TURBO
    TURBO --- ---
    KAARL: cůže, to jako další? Eště ani neumim nazpamět Rozptýení pro pozůstalé :)

DÍK!!!
    KAARL
    KAARL --- ---
    abyste nerekli, ze na vas seru tak na ftp jsou novy zvirata

090309_Sto Zvirat - Postelovy sceny
    TURBO
    TURBO --- ---
    na ftpku v music Dva http://www.freemusic.cz/dva/kapela_info.html

nevim proč, už to tu sjíždim 2 dny furt dokola a nechce mě to pustit a to sem na to narazil náhodou jenom díky jejich účasti v Sedmě na R1 se svojí skladbou Pingu hop ...

Nemůžu sehnat to jejich loňský CD Fonók, tak kdyby někdo měl nebo věděl kde je (prohledal sem torrenty i rapidy :)), budu rád :)

Ty věci co sou na ftp jsou vlasntně volně ke stažení na freemusic, jenom to máte jednodušší :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam