• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHlegální vymejvárny & jiné podpásofky systému
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MISA_PES: Jo, to je fakt. Velmi zajimava a ftipna reklama kterou si pamatuji, byla ta, kde jsou ruzne exoticke zabery z fotbalu, zakroky a situace. ktere pripominaji uplne jine sporty a komentator ty sporty jmenuje a na zaver je basketbalista nakopavajici basketovy balon a k tomu komentar "a fotbal".
    Ale netusim na co ta reklama byla :-)
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    to je presne vono.
    MSM
    MSM --- ---
    TSOH: http://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_Justice_and_Public_Order_Act_1994

    Ale s tématem diskuze to nemá imho zas tolik společného.
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    TSOH: je to v UK a je to zakon o nepovolenem shromazdovani (nabo tak neco), rok vydani cca 1993 (ne zcela se zarukou), byla to reakce na obrovsky nekontrolovany rave parties a vselijaky teky. nekde jsem k tomu mel nejaky materialy, zkusim to najit, uz si to moc nepamatuju.
    TSOH
    TSOH --- ---
    ... pred casem jsem se doslechl > / vic jsem se ohledne toho infa nepídil tak doufam že nebudu šířit dezinformaci.. za toto pripadne pardón... /
    ______________________________
    bud v UK nebo F bylo postaveno mimo zákon to že > ... pokud se sejde vetsi mnozstvi lidi nez Xx na volnem prostranstvi za ucelem poslechu hudby sestavujici se ze stejných a opakujicich se rytmu .... nebo tak neco..
    ________________________
    dalsi pokracovani az v pripade ze v tomto budu utvrzen... :)
    tak ako ? ňáké info k tomu kdokoliv ? dik
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    bohuzel, ani to nemuzu podeprit nejakejma padnejsima argumentama (procenta apod.), je to informace, co letela kolem me, tak jsem si ji zachytil. bohuzel bez souvislosti :-(
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MISA_PES: mas nejakej zdroj, nebo vis njakyho autora co by se tim zabyval ?
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    SHEALA: da se rict, je dokazany, ze nejucinnejsi jsou ty uplne nejblbejsi a nejnenapaditejsi reklamy. da se rict, ze cim napaditejsi reklama, tim hur zabira - lidi koukaj na ten kratkej filmik a nesledujou, co se jim vlastne snazi vnutit.
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    SHEALA:
    DEMIURG: nebyl to absolut, ale smirnoff
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SHEALA: no vsak taky udela...leckdo si po par panacich mysli, ze je hvezda...aspon do doby, nez vystrizlivi natolik, aby se mu vratila soudnost ;)
    DEMIURG
    DEMIURG --- ---
    SHEALA: absolut vodka
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Resily se tu koho co zaujalo za slogany, spis bych to rozsirila co si pamatuju za reklamy ...
    zaujala me ta reklama na alkohol, co se v ni lidi a zvirata menili na neco odvaznejsiho, drsnejsiho, zaujimavejsiho ... asi proto ze tohle od alkoholu ocekavame, ze z utaplika udela alfa samce, (ci utaplice alfa samici) z kocky lva (salonu)

    asi to zas nebyla tak uspesna reklama protoze si nepamatuju znacku. jinak me prisla jako jedna z tech lepsich, profesionalni, esteticka.

    Jsou reklamy ktere me toci a proto si je pamatuju, treba reknete WoW, i muzi maji sve dny, jar "maminko ty mas tak hebke ruce"... specialne ani tak ne kvuli obrazu zeny jako domac putky co myje nadobi... proc ho nikdy nemyje muz... ale proto ze ted davaji ty aloe vera + parfemy do vsech jaru a strasne mi to smrdi , ja chci poctivou chemku na nadobi, ne zadny aloe vera, na to mam krem :-)
    Jsou reklamy ze kterych je mi na zbliti (vy serete my sereme, lanza bila)
    Vypada to ze si clovek spis pamatuje reklamy, ktere jsou mu protivne ? Nevim mozna by to stalo za hlubsi analyzu.
    TSOH
    TSOH --- ---
    DOGGY: proč ? ,,nevytahovat,, realitu... vzdyt to platis i Ty ... a ještě se tomu smějem... paradoxy... :)
    TACTIC
    TACTIC --- ---
    Ono celkově s tou propagaci armady je to promyšlenějši.

    Už od utleho věku si hrahou děti s panačkama G.I:JOE(vojensky panačkove). V americe taky vychazej komiksy o Vietnamu a tak.Samozřejmne filmy a hlavně hry o valce. Podpora a vlatenectiv a ukazovani vojaku(polict a tak) jako hrdinu je jeden z nejocividnejsi rys americke filmove kultury. Samozrejmne ze to neni nahoda.

    Dalši vec je to, že kdxyž chcete v americe natočit film, kterej podporuje armadu a valku, tak vam americka armada pujči za nejakou směšnou častku armadni techniku a vojaky pro natačeni. Defakto pokud natočite film tak, aby oslavoval americky vlastenectvi ,tak ho natočite za třetinovy penize.
    G3X
    G3X --- ---
    TSOH: tou hrou mas na mysli amerycan's army, ne ? ta byla financovana americkou amradou za ucelem naboru novacku ..

    a akce praha byla kritizovana laickou i odbornou (PR agentury, etc...) verejnosti uz pred spustenim, o jeji uspesnosti se da s uspechem pochybovat, ty novacci, co zacinas vidat sou zrejme cerstvi absolventi nebo studenti policejnich skol, ktery sou na podobne "podradne" sluzby vyuzivani, nebo to taky muze bejt zpusobene letosnim masivnim odchodem policistu, takze uz tech starsich policistu tolik neni a zustali jenom ty mlady ;)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    tsoh..no akce praha,to bych asi nevytahoval,to mohlo fungovat jenom na dementy,vsichni ostatni se tomu smali ;)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    "Kupte si nase auto, dobre pochodite" ;-)
    TSOH
    TSOH --- ---
    k tem hospodam jeste > takove to ,,to sme radi ze jste tady,, a zde mate neco k zakousnuti... s timhle v jedne Zizkovske hospode nas uvitali asi po 5 pifku pomerne dobrou a palivou pomazankou na chlebu /asi to melo bejt neco jako tapasy ve Špáňu../ no a kratce pote i kdyz bylo skoro pred odchodem bylo nutne si objednat dalsi pivka.... :) zafungovalo to...
    --------------------------------------------------
    jina pomerne hruba zalezitost > stalo se pred casem v Američce :) > v armadě pomerne malo lidi /klasika nezajem.../ jak se to da řešit ? bylo zainvestovano do počitačovejch her s touto tematikou. Střílečky zaměřené na dost mlade lidi a pry to skutečne neslo po par letech sve ,,ovoce,,
    ---
    ted sem si vybavil naborovou kampan v cz :) ... co do prisunu mestskejch strazniku... asi si kazdej vybavuje bilboardy /akce Praha/ kde jezdej na motorkach na zadnich kolech měštaci a v předu jeden z pomerne dost divnym vyrazem drzi pistoli... zda to zafungovalo nevim, ale je jiste že od te doby je na přechodech pro chodce s plácačkou pomerne velke mnozstvi ambicioznich novačků v uniformach... ale jak se jen ted dostat k te motorce..
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    uz to na me prasklo ATU beru na sklo
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    díky tobě arieli mám teď ekzem na prdeli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam