• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANDRE3000JAPANESE+DESIGN+ART+ARCHITECTURE
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    BONGMAN: tam jsou super veci
    AHASVER: k linkum nakej popisek, diky
    BONGMAN
    BONGMAN --- ---
    ANDRE3000: Já sem zkusím teda přispět.
    http://rinpaeshidan.jp/
    Doporučuju v artworks vid Tweek of art works (mé nejoblíbenější)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    AHASVER: zadnej klub o japonsky architekture, designu a umeni jsem nenasel, abych rekl pravdu tak ten klub mam predevsim sobe pro radost a beru ho spis jako urcitou formu blogu... casto pri hledani veci do skoly narazim na neco co se mi libi a chci to mit na jednom miste, pripadne se o to podelit s kazdym koho to bude zajimat.. samozrejme budu rad kdyz tenhle klub bude sledovat a prispivat sem co nejvic lidi, ale kdyz ho bude sledovat jen 10 lidi a budu prispivat jen ja tak taky ok:)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    ANDRE3000: yep, dával jsem nedávno do toys... každopádně klub o japonsku tu už je - tam by se tohle téma nevešlo? (no, ne že bych si nechtěl bookovat stopadesátou první diskusi, to zas ne;))
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    ++art TAKASHI MURAKAMI retrospective@LA

ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    JUTH
    JUTH --- ---
    to samozrejme - obvykle byva japonsky nabytek jednoduchy vzhledem a pomerne pohodly (pokud nemate problem se zady, to je asi jedina nevyhoda)... Ja osobne mam rada prace tu geometrickou jednoduchost a spoustu volneho prostoru - az budu mit cas (treba se to i postesti ^^) hodim sem nejake moje oblibene fotky....
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    musi to ale bejt genialni kvuli vzhledu, tvaru, funkci, napadu...ne jen kvuli tomu ze to je japonsky
    JUTH
    JUTH --- ---
    ANDRE3000: VSechny aspekty uziteho umeni japonska jsou genialni- vcetne bytoveho designu. Nedavno sem prochazela za Vodickovou kolem nake strasne snob-nobl nabytkove prodejny a japonsko vladne, docela sem zirala...
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    JUTH: s tim designem je to dobrej napad:)
    JUTH
    JUTH --- ---
    Tohle zni jako zajimava diskuse ^^ Japonskou architekturu a desing tu jeste nemame...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam