• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: tak to zkus, nenechat ho curat na pneu, treba proto, ze jde vice-mene o kyselinu a ty pneu to pak sezere :-D ( asi je to blbost )
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DIVA: pridávam sa, naozaj si úplne mimo. A to hovorím ako dlhoročný majiteľ psa.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no pokud by jim to škodilo tak by to důvod asi i byl:)

jako mi to nechutné nepříjde, nebo aspoň srovnatelně nechutné jako když čurá na strom nebo tak....:)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    THE_SECOND_GUY: takze ti nekradou zdravi psi, ale jejich panickove ! ;-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    ECLECTICA: já tomu rozumím, mi naopak přijde chabé tvoje vyvracení těch argumentů. ale jsi z avodou, dycky můžu dostat banána;)
    ECLECTICA: není tématem - takže se tady může prohlašovat jenom věty typu: psi čurají a to smrdí
    áno psi čurají a taky kakají, to vše na ulicích
    ano je to tak, a smrdí to fest
    tak by sis to v tomhle klubu představovala? potom to beru a nechám vás při tom:)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: Hele ja mam taky psa, ale nenechavam ho pochcavat kola od aut, je to nechutny a samotnou me to taky stve kdyz vidim curek na gume od meho auta. Treba to tem gumam skodi, neni to duvod ?;-) ( jen to zkousim ) ;-)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Uvědom si laskavě, že každej má jiný priority... To, že tobě záleží na tvym ubohym zdraví, je tvoje věc.
    Mě prostě sere to, že mi za zdí deset hodin v kuse ňafá nějakej tupej čokl a když vstoupim do výtahu, tak šlápnu do louže psí moči.
    Takže se navíc i pleteš, že psi neukracujou nikomu zdraví: vyvolávaj stres a ten je příčinou civilizačních chorob (některejch).

A hele, tvoje argumenty jsou rozhodně mimo jakoukoliv logiku, akorát se ztrapňuješ. Nevidělas třeba někde, že NO(s indexem X) jsou oxidy dusíku a ne žádný "produkty nedokonalýho spalování"? Oni sice vznikaj při nedokonalym spalování, ale ty ses akorát shodila, že nevíš co to NO znamená a za druhý to už vůbec nejsou karcinogeny. K tomu jestli jim karoserii nebo cos to psala za kraviny, to se nebudu ani vyjadřovat, typickej dětskej argument....
    Prostě jsi k smíchu...
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: to by byl dost nerozum, pokud zrovna budu venčit psa by se mu to nemuselo uplně vyplatit.

no vida, a je to tak. kdybych věděla o důvodu, pro který je chcaní po těch kolech špatné, nedělal by to.

kdybych měla u domu autobazar je dost pravděpodobné že by ho semtam ochcal, stejně jako jakýkoli jiný barák v okolí.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: me nepohorsuje tvuj pes, ale zpusob tve argumentace. :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: 1. znecisteni vzduchu vyfukovymi zplodinami neni tematem tohoto klubu. 2. ty dve veci spolu nesouvisi (tj. za pneumatiku auta si klidne dosad galusku kola, neb jde o princip).
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: předpokládám že psa taky vodíš taky na střelnici do nožířství a do chemiček a autobazarů, aby to tam tvůj pes všechno zechcal, protože to někoho zabilo.
    netušila jsem že nechávání zvířete aby znečišťovalo cizí majetek má navíc nějakej podtext přesvědčení:-)
    doteď jsem žila v domění že lidi co to dělaj jsou prostě jen prasata.
    no, jen doufám že se nebudeš moc divit až tě majitel vozu kterej ten pes poznačil za nějakej podobně chytrej názor nakope.
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: a co přesně jíš, karoserii nebo přímo tu gumu.. Můj pes nikoho nezabíjí a nikomu neukracuje zdraví. Jenom pohoršuje určité typy..:)

NOX - X je spodní index, produkty nedokonalého spalování v motorech aut, karcinogeny - látky co vyvolávají rakovinné bujení
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: ne po jakýchkoli věcech, po věcech které ledaskoho zabily a které jsou velmi špinavé. takové věci já ani nemám.

poznámka na motorku byla "pod čarou". že dobrovolné dárcovství orgánů tě šlechtí.

no jeslti je u vás v ulici extremně špatná situace kolem psí moči nemůžu posoudit, ale i kdyby, tak na 95% ostatní prahy je to lepší. vzduch v rámci prahy bude dost homogenní, a podobný tomu u jiných měst. není to až tak moje svobodná volba co budu dýchat.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    Bych chtěl vidět jak by se DIVA tvářila, kdybych k ní přišel v restauraci, a nachcal jí do jídla se slovy: "Dyť je to stejně plný pesticidů a hormonů..."
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Ne, mimo realitu...
    Tak ty tady na jednu stranu nadáváš, že ti někdo otravuje život, ale když tvuj pes otravuje život někomu jinýmu, tak je to v pořádku? Výborně, tos ten egocentrismus dovedla dál než já...
    A za druhý: NOX a karcinogeny? (??)
    ARZA
    ARZA --- ---
    hmmm, to jsem netušila, že máme v celý ČR stejně špinavej vzduch.
    a že je stejnej na celý planetě už vůbec :-)
    poznámku s motorkou jsem nějak nepochopila a její souvislost s touhle debatou taky ne. možná že ani žádná nebude.

opět polopaticky: NENI normální jakymkoli způsobem "upravovat" cizí majetek s odůvodněním, že "už stejně špinavej byl" a podobně.
    taky ti nenechávám svý zvířata chcát po věcech.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ECLECTICA: a jakým opravdudobrýmargumentem potom ospravedlníš to, že někoho auto poškozuje moje zdraví? nebo to je v poho / můj problém / OT / prostě jiná věc kterou teď neřešíme a tak nebude brána v potaz? :/
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: mimo tvůj světonázor? nebo..?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: pochop prosim, ze fakt, ze tvuj pes poskozuje cizi majetek, proste nelze ospravedlnit pomoci tech takyargumentu, co tu predkladas.

THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Ach jo, ty jseš fakt mimo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam