• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no kdybych se rozhodla tu postel přistavit na parkoviště myslím že už by i mohl;))
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    ja myslim, ze az ji nekdo da rovnou na ulici par facek, tak se prestane trapit duvody, proc nebranit pejskovi chcat na cizi gumy & zacne konecne premyslet, jestli se ten pejsek nevychcije uplne stejne dobre treba u stromu. pro tupeho fracka je nekdy rana ucinnejsi nez 1000 slov.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: no do teď sem nevěděla že tohle člověk pochopí před důchodem:)) myslela jsem že to přichází před smrtí těm co je mine ta kmetská moudrost..:)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: ad "boty si beru domů, nenechávám je stát volně jako auta nebo domy" - tenhle "argument" je myslen vazne?
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    CLAVEN: vsak ja taky miluju svyho psa, ale nenecham ho pochcavat auta neasi ;-)

DIVA: ja myslela ze kdyz ho tak milujes.....ze by mohl ne ?
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: eh.. čurá venku:) doma občas blinká, ale to je do jiného klubu;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIBANEC: Pravdu povediac, celkom chápem, ako môže byť pre niekoho dôležitejší pes ako auto. Pes (rovnako ako mačka) býva často pre majiteľa takmer členom rodiny.

To samozrejme nič nemení na tom, že argumentácia ID DIVA je úplne zcestná, ale zase to nepreháňajme ani na druhú stranu.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ECLECTICA: boty si beru domů, nenechávám je stát volně jako auta nebo domy. taky je čistím, některé i peru. a rozhodně kdyby absolvovaly jeden den to co tvoje gumy tak je zahodím a lij si na ně co chceš;)
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: hmm, o důvod víc aby nějakej psychicky labilní jedinec na toho psa pak střílel nebo sypal po ulicích otrávený návnady pro chudáky psy, místo aby někdo fakt nakopal prdel jejich přesně takhle vygumovanejm páníkům.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: takze ti muze curat i doma do postele ?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: mam napad: domluvime se, ja si k tobe prinesu lahvicku s moci a ty mi reknes, kam ti to muzu vylit, ok? treba na boty, ty bydou uz beztak s pinave.urcite s tim nebude problem, protoze tobe zcela jiste na tvem vlastnim majetku nijak nezalezi, zejo.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: mno.. ten můj pro mě asi jo;))
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    THE_SECOND_GUY: To znam moc dobre, byvam obektem techto sporu :-) ale kdyz mi nekdo rekne, tak to menim...... ale dokud si myslim ze muzu, neresim to :-) ( nemluvim ted o chcankach ve vytahu proboha...to ne ;-))
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: moje nejsou ani ty patníky stromy rohy aj., nebo by pejskaři měli nosit příruční čurátko a když se psovi zachce rychle tasit..?:)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: zaroven psi ale nejsou dulezitejsi na svete co ?
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    LIBANEC: Ten typ já nejsem. Náhodou tady v baráku se vede studená válka nepředstavitelnejch rozměrů...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    THE_SECOND_GUY: a uz je to tady! V kazde diskusi na to jednou dojde :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: nevím co tě vede k tomu že si myslíš, že tím že řeknu že NOX jsou produkty ned. spal. (jinými slovy vznikají při ned. spal.), vlastně přiznám že to je vše co o nich vím..:) to mi taky nepřijde obzvlášť logické. když píšu že elektrárny jedou podle norem neznamená že nevím že došlo k odsíření, nemyslíš?

pokud tě psi stresujou pak si nejsem jistá jestli psi jsou to co je špatně:)

btw: Uvědom si laskavě, že každej má jiný priority... To, že tobě záleží na tvym ubohym autě, je tvoje věc.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    ECLECTICA: Hm, tak Hitler si taky spoustu věcí dokázal ideologicky zdůvodnit...
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    THE_SECOND_GUY: to ne, ale upozorni je neasi :-) dokud budes mlcet a pomlouvat, nic se dit nebude ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam