• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no podle mě sice nejdou vidět, ale já jak ucítím smrad z výfuku taky nemám radost. bohužel, někdo jiný zas rád auta, co nadělám.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Děti má a dotyčnej je jeho soused (ob jeden vchod). Jenže co jako? Toho chlápka to narozdíl od tebe poučilo. V tvym případě by asi musel vystřelit dvakrát, aby se problém vyřešil nadobro.

A víš co mě rozesmálo? Ty si tady libuješ jak necháváš lidem chcát po majetku a já mam řeznický chování? Kromě toho úchylný je to taky dost....
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    LIBANEC: dyk je to jen do ty doby nez zaprsi;)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: ja na svoji pneu vidim curanky proste nerada.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no můj nesmí akorát na lidi a čisté věci na kterých by to počůrání nechalo ňáké následky....:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jako trest pejskařům budeš jentak objíždět blok nebo..?:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    THE_SECOND_GUY: sorry, ale strejda i ten ohrozovatel sou pekny curacci....
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jo tak tohle zrovna tobě věřím, přesně tak působíš, řeznické vychování:) na ja. doufám že strejda nemá děti a že ho ten dotyčný nezná. někoho by taková věc mohla dost rozhodit a mohl by jednat pak stejně úchylně.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: on nesmi jen na auta a na lidi :-) a na jejich tasky, motorky, bundy atd..... mozna si jeste na neco vzpomenu.... :-)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Aha a ty jako myslíš, že když lidem ochcáváš auta, tak je donutíš aby žili víc ekologicky? Naopak, začnou ti s tim autem smrdět ještě víc...
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: tak to je jasné, to i já, ale když náhodou udělá louži na někoho dům / auto / plot přece ho nebudu kárat.. to pak moc radostný není
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: to bude ten recept, hezky si na nás došlápni, my pak celí zjihnem, začnem se omlouvat a uplně přestanem dělat všechno co ti vadí.. a tak to pravděpodobně vidí i ostatní pejskaři. no jo:)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Jo jinak na tohle si taky dej bacha. Jednou to zkoušel týpek na mýho strejdu, že má jako velkýho psa, tak si může dělat co chce a když došlo na to, že toho psa vypustil z vodítka na strejdu, tak ten v klidu vytáh pistoli a psa odprásk... a víš, že majitel toho psa dostal ještě pokutu za ohrožení veřejnosti?
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: mam radostnyho psa i bez chcani na auta.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: inu, taky si myslím že na to auto když čurá tak ne bezdůvodně:) prostě ho nebudu sekýrovat, zkus to taky vynechat, třeba mu uděláš radost;)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    No nic, myslim že nám DIVA dokázala, že chudáci psi za to fakt nemůžou a neměli bysme se na ně zlobit.
    Naopak o to víc tvrdě bysme měli trestat jejich páníčky, který si myslí, že se psem jsou nedotknutelní....
    ARZA
    ARZA --- ---
    tady to chcaní po věcech jinejch lidí mi připomíná tady toho úchyla: http://www.denik.cz/z_domova/vse_fekalie.html
    akorátže ten to vyhrotil
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: a někomu to bude fuk. tak už to bývá.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ja jako majitel auta mam spis starost, aby mi nekdo auto neukradl nebo neodtahl, nez ze je zasvineny od prachu, blata nebo chcanek:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: pokud je venku, otevřené a je do něj volně přístup (vrak) mno..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam