• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    GIO
    GIO --- ---
    a samozrejme, ze jsem maly pan, abych ti neco radila, ale moznost sdelit ti, ze se vyjadrujes jako dement, mi snad neupres. protoze lide, kteri vedou takovehle reci, podle mne jsou dementi. a na svuj nazor mam bytostne pravo.
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: tyrani zvirat. zabit psa =utyrani.
    a prestan me analyzovat, dokud se budes vyjadrovat jako bezmozek, budu se tak k tobe chovat.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: si hodně malej pán, abys mi říkala, co smím a co nesmím dělat, srovnej si to v hlavě...

a v čem se to s tím zákonem neslučuje, to by věděla? nebo jen vaříš z vody?
    GIO
    GIO --- ---
    popravde mne zastanci pohledu z druhe strany zklamali, ze mezi sebou trpi individum tohoto razeni, akceptovala bych vase padne a racionalni duvody proc nadavat na pejskare, a ze jich jiste je.. ale ze tolerujete tohle, to je nizke a trapne..
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: no, treba proto, ze se to neslucuje se zakonem na ochranu zvirat, nymande... a nelez mi do infa nulo.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: jsi nějaká hloupoučká husička, to je vidět... umíš akorát vyhrožovat, moc hezký... co ti je po lidech, co jedí psy? měla by sis hledět svýho písečku, než dá někdo po tlamě tobě, ok?
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: na lidi, co zerou psy, bych poslala spis bandu nejakych silnych hochu, nez psa, to mas recht.

kazdopadne jsi k smichu, vtipalku. a napresdrzku jsi stale. ty budhisto.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: ja mam psy rad (zalezi teda na uprave), ale nemam rad majitele, ktery by posilali psy na lidi, to je, jak rikas, na presdrzku...

a ze nejsme v asii? a to jako znamena co?ze nesmim jist pejsky? a proc? to nesmim ani varit s indickym korenim, byt budhista atd.?
    GIO
    GIO --- ---
    a v druhe rade napresdrzku.. nejsme v Asii žeano.
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: neee proc, ti co zerou psy jsou spis k smichu.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: tebe taky...
    GIO
    GIO --- ---
    a humor by vas presel.)
    GIO
    GIO --- ---
    zuby meho psa na vasi prdel
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: uříznout hlavu a pejska uvařit, souhlas
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    NIKOOTIN: Já jsem spíš příznivec toho řezání hlav...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    NIKOOTIN: ty vole, reklama, to snad néééééééééé

BECKO
    BECKO --- ---
    ona je všude!
    NIKOOTIN
    NIKOOTIN --- ---
    Chtěli byste zvěčněného svého zvířecího miláčka a mít ho pověšeného na zdi aniž byste mu museli řezat hlavu nebo trhat kly? :o)
    nabízím kresby suchým pastelem na libovolné formáty, dodám do 14ti dnů, ceny od 300-500 Kč, možnost rámování, mějte se :o)
    Nikča

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Zazaluj vyrobce zradla, kterym byl ten pes krmeny :)
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    DANKLAR: njn, holt dan za zrani psu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam