• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    GIO
    GIO --- ---
    BLO_GROS: to jsem cekala. uz jsem to tu psala, protoze pes je spolecenske zvire, vec, ktera nekomu patri a proste ji nemuzes jen tak sezrat, jestli chces jist prase, kup si prase a ezer ho. u psa to proste at chces nebo ne takhel nefuguje. a navic uz je to zase jine tema. an samostatnou diskuzi
    BLO_GROS: navic ja indum v indii nenutim kravy , pokud ji psy v asii, o, ale my nejsme asie. pes tu ma trosku jine spolecenske postaveni.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Takže když jich je málo, tak psa pro hospodářské účely rovnou zakážeš? Stále jsi mi ještě nedodala ten kompletní seznam.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TETA_JELENA: mě psi nechutnaj´
    GIO
    GIO --- ---
    navic desne slovickaris a odvadis tema uplne jinam
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    DANKLAR: tak kolik psu si uz zblafnul?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    GIO: promiň ale tobě přijde jezení psů horší než třeba jezení prasat? proč? já teda psi nejim ale když je to někde zvykem tak proč ne? Indům taky přijdem divný když jíme krávy, stejně tak je to u muslimů s prasatama.. je to prostě jen záležitost kulturního prostředí..
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: irelevantní
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: by me zajimalo kolik lidi se v cesku zivi pastevectvim
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A co třeba psi u soukromých ochranek?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Pastevecký pes není podnikatelský účel? Prober se.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ANABEL_LEE: Já čtu. Ty nečteš. To není kompletní seznam. Chápeš? Umíš česky? Jestliže psi nejsou hospodářská zvířata, pak se ptám, kde je kompletní seznam všech hospodářských zvířat?

GIO: Až ty mi sem pošleš ten seznam VŠECH hospodářských zvířat.
    GIO
    GIO --- ---
    predevsim slepecke a asistencni psy nazyvat podnikatelskou aktivitou je opet.. no doplnte si to slovo co danklara prve tak pozlobilo
    GIO
    GIO --- ---
    slepecky zachranrsky a pastevecky pes rohodne nejsou podniatelske ucely.
    GIO
    GIO --- ---
    TABBY: žejo.
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: jo, ty jsi kolonka skot.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANABEL_LEE: zase lžeš
    GIO
    GIO --- ---
    takze vratme se k meritu veci. snezeni psa = utyrani= trestny cin.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANABEL_LEE:
    GIO: koukám, že se překonáváte

d) hospodářským zvířetem zvíře chované pro produkci živočišných produktů, vlny, kůže nebo kožešin, popřípadě pro další hospodářské nebo podnikatelské účely, zejména skot, prasata, ovce, kozy, koně, osli a jejich kříženci, drůbež, králíci, kožešinová zvířata, zvěř a jiná zvířata ve farmovém chovu a ryby, včetně zvířat produkovaných jako výsledek genetických modifikací nebo nových genetických kombinací,

což může být slepecký pes, záchranářský a pastevecký pes, tažný pes...
    TABBY
    TABBY --- ---
    GIO: Babicka, jednoznacne :-) A ta bezbolestna smrt je to upaleni v kamnech nebo utopenei v zumpe :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PATISLAV: prosimte precti si to. psi se ui nas nechovaji na hospodarsky uzitek, zadny produkt se z nich nevyuziva, tudiz to neni HZ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam