• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Zvláštní je, že i když je jasné, že si dělá legraci (byť hloupou), tak tě to pořád tak hněte :)
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: jeste te ten tvuj debilni humor nepustil jo?
    ale co, vzdyt ty psy stejne nejis, ti nechutnaji ne, tak se laskave zdrz komentaru.
    GIO
    GIO --- ---
    UCKO: no jiřino, zas taka kontroverzni veta.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: Morbidně? Morbidní je jíst nenaloženýho psa...:o)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    UCKO: "Byla ho plná vana"

To zní morbidně. Doufám, že myslíš při koupání :)
    UCKO
    UCKO --- ---
    Gio: Pamatuji si na příhodu z dětství. Teta měla Kulíška. Pěkný kousek ho byl. Ale měl jednu špatnou vlastnost. Byl moc přátelský. Teta jela na šichtu, Kulíšek zdrhnul a lehnul si pod autobus. Nechtěl jí pustit. Což se stalo několikrát. O moc nešlo, teta ho odtáhla domů a tam přivázala a odvázal se až odjel autobus.
    Roztomilé.
    Horší bylo, že měl rád děti. A nikdo ho neudržel. Viděl dítě, přiběhl se přátelit, olizovat tvář. Většinou to dítě "neustálo".
    Byla ho plná vana.
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: třeba ty, žejo.)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PATISLAV: no, samozrejme to nemam potvrzeny, ale jen z toho, co vim od ni a co jsem s ni stacila dat do kupy, me samotnou totiz chovani a jednani ruznych mensich skupin zajima.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TETA_JELENA: Tak to je pak jiná. Mě zarazila spíš ta formulace, než že bych ti nevěřil ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    DANKLAR: viz tvoje prispevky, ze ano pane vtipalek?
    ty si mysli cim chces, ja to udelam taky, ok?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TETA_JELENA: Myslet by se mělo mozkem. Používáš i jiný části těla k přemýšlení? Sorry za OT, ale mám pocit, že kdyby někteří lidé mysleli opravdu mozkem, dnešní debata by nebyla potřeba...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PATISLAV: nekdy je lepsi premyslet logicky nekdy zase srdickem, sama uznam, co mam a nemam..........
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PATISLAV: tak 100% overeno clovek nema preci nic. co se tyce bezdomovcu, tak zrovna tohle tema si vybrala moje velice dobra kamaradka pro studijni praci a celkem hodne toho prosla, videla, zjistila - s nicim takovym se nesetkala. jinak bezdomovcu je vicero druhu podle meho osobniho trideni. podlozene to mam tim padem mozna vic nez by se zdalo. kazdopadne nicim si nejsem jista.....
    takze?
    JELLY
    JELLY --- ---
    ECLECTICA: paneboze...
    JELLY
    JELLY --- ---
    PATISLAV: ja ty zakony nepisu... jen sem chtela ukoncit debatu s nejakym rozhresenim...
    JELLY
    JELLY --- ---
    BLO_GROS: chapu jak to myslis a kdybych to brala do dusledku tak mas pravdu, jen ja osobne si proste myslim ze snist zvire ktere vychovavas, davas mu jmeno a nechavas ho zit ve vlastnim pribytku eticke neni...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JELLY: Zákony a svědomí jsou do velké míry spojená nádoba. Dokud v Německu nebyl zákon o zákazu fyzických trestů u dětí, také bylo v myslích 80% lidí zakořeněno, že trestání dětí výpraskem je ok. V okamžiku, kdy to bylo uzákoněno, se rázem začalo "svědomí" lidí měnit. To jen tak mimochodem.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    JELLY: takze je nekdo sociopat a po zavrazdeni cloveka neciti zadne vycitky svedomi, tak muze klidne vrazdit? tohle jsi urcite rict nechtel, ze ne...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TETA_JELENA:
    "Tak s tema bezdomovcema bych prosim nesouhlasila!!! ale pokud to mas overeny, tak mlcim...."

Absurdní. Možná bys měla míň přemýšlet srdíčkem a víc hlavou. Pokud něco nemáš ověřeno, tak proč s tím vehementně nesouhlasíš? Netvrdím, jestli je to pravda nebo ne, sám nevím, ale zaujal mě tvůj styl diskuze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam