• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    UCKO
    UCKO --- ---
    LIBANEC: Zaslouží? Cywoe, co máš na krku místo hlavy? A co, v tom místo hlavy, místo mozku?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    A ptáš-li se skutečně, co je prostodušejší, jestli utýrat psa a nebo za to zabít človeka, jistě to druhé.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    LIBANEC: utyrat psa je hnus... za to je adekvátní trest dle zákona
    zabít člověka za utýrání psa je neadekvátní reakce a ta si taky zaslouží adekvátní trest dle zákona...
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DANKLAR: premyslet jestli je vic prostoduche utyrat kocku, nebo psa X nebo je vic prostoduche zabit ZA TO cloveka ? ..............ten clovek si to v tu chvili uz zaslouzi ne ?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: s tím jsem já docela jist:(
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    UCKO: Přeně tohle mě děsně vadilo, když se řešilo to utýrání kočky, na stránkách Filipa Vávry - nácka. Všichni ti potrhlí lidé tam slibovali smrt klukům, co tu kočku zabili a nenechali si vymluvit, že tím se pasují na úroveň těch týračů... velmi prostoduché.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    UCKO: Nikdy nepodceňuj fanatické pejskaře. Myslím, že by toho byli i schopní :)
    UCKO
    UCKO --- ---
    PATISLAV: Jasně, ubít člověka, protože zabil psa. Takové prostoduché mi to přijde.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    a přijde soudce Lynch
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Haha, dobrá diskuze:

JOSEF JAŠA, HRADSKÁ I. 265, LUKOV U ZLÍNA, tel.577 911 412
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Tak tohle je příklad toho, jak by to řešit nemělo...
    Řezník připravoval sousedova psa do klobás
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ECLECTICA: Jasne, budu spravedlivy a nestranny moderator.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Nechcete nekdo tenhle klub?
    UCKO
    UCKO --- ---
    Big Story

Jedu od Mac Gyvera z Kladna domů a za přechodem pro chodce byl brutálně vtažen svým psem vlčákem do silnice důchodce. Tatra zapěla svou píseň, přibrzdil jsem a pustil i paní důchodkyni, důchodce přiítelkyni, s holema. Asi šla na golf.
    JDAG
    JDAG --- ---
    UCKO: beru jointíka a jdeme lovit paničku těch jezevčíků, jsem tak naučenej ze cvičáku :)
    JDAG
    JDAG --- ---
    UCKO: není nad zdravé hovno :) pozdravuj Lordíka
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    UCKO: :-))) parada, tesim se na dalsi story
    UCKO
    UCKO --- ---
    A další příběh ze života

Lordíkovi od naproti z baráku se udělala píštěl na tlustém střevě. Panička si všimla na Lordíkovi něčeho zvláštního. Nemohl se vysrat. Dělalo mu to čím dál tím větší problémy. Po dvou měsících konečně zašla k veterináři, kde se dozvěděla Lordíkův stav.
    Po celou dobu léčení, cca 14 dní terorizovala okolojdoucí chodce vyprávěním Lordíkovým utrpením. Já si to vyslechl nejméně 4x osobně a nejméně 10x, když jsem kouřil z okna.
    Začal jsem paní upřímně nenávidět.
    Naštěstí Lordíkovo utrpení skončilo a já jsem rád.
    Kochám se z okna jeho skvělýma hovnama.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: přesně tak. a jako příloha ti, kteří je zvládají v rozporu s lidskostí ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Třeba ty, co nezvládají své psy:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam