• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Dneska jsem v metru viděl jednu moc hezkou pejskařku s moc milým a hezkým pejskem. Čoklík poslušně seděl v taštičce a ani nedutal. Prostor nezabíral skoro žádný, nesmrděl, neštěkal. Víc takových pejskařek a pejsků :).
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    štěně radostí často neudrží, dospělý a zdravý pes by věru měl. leda by nebyl venčený dostatečně často...

uklízet by po něm ale měli. pak to dopadá tak, že já za svou čubu, která neuchcává dostávám zjebáno, pač nám po baráku močí nějaký jiný psík, jenže my jsme se přistěhovali naposled, tak za to můžeme my no...
    DIVA
    DIVA --- ---
    taky bych se přimlouvala za návštěvu veteriny. nemyslím že zdravý pes neudrží moč radostí z toho že jde na vycházku
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BJETUSH: Náš pes taky uchcával cestou ven, říkali jsme, že je to radostí.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    UCKO: doporuc jim navstevu veterinare, to vypada, ze je nemocnej. bez legrace.
    UCKO
    UCKO --- ---
    DANKLAR: nestírá se. vytírá se 1x týdně. Moc ty chcanky vytřít nejdou. Zůstávají tam fleky
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    UCKO: Tak to je už trochu moc. Chudáci sousedi, muset každej den stírat celej barák...
    UCKO
    UCKO --- ---
    SKRITEKB: svět je plný zajímavých názorů ;)
    http://www.blog.bestak.cz/ryma-nejlepsi-pritel-cloveka
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    UCKO: hmmm...zajimavy nazor teda......pravda, zechcany schody ekl.....ale auto si neponunas, nepochovas......nevis o co prichazis:-)
    UCKO
    UCKO --- ---
    Na hovna jsem si již zvykl, takže novinka.
    Nastěhovali se noví sousedé. Když přijdou z práce a jdou vyvenčit psa, tak radostí zechčije schody od shora až dolů.

Dokážete si to představit? Schodů jo pochcaná půlka, na "odpočivadlech" zechcáno komplet. Tam je vidět, že se točí do kolečka.

Myslm, že pes není nejlepší přítel člověka. Nejlepší přítel je auto ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: bodejť!
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Takový nešvar jistě neodhalíme, na to máme tebe:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: jistě, tam to ale nesměřovalo :) "z druhé strany" lze situaci nahlížet jsa nepejskařem stejně jako pejskařem, taky pejskaři z pejskařů občas šílí ;)

tak kupříkladu kdo z vás nepejskařů umí odhalit takový nešvar, jako že pejskaři se vzteklými psy se chovají útočně vůči lidem se psy napadenými a pouze se bránícími, či reagujícími na výpad :) zlo!

ale majitelka dogy která mi předevčírem tak slušivě fialovomodře nalíčila bradu je jedna z výjimečných to žen co se po útoku skoro vždy omluví :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Jaká změna? Pejsci a pejskari - pohled z druhe strany... ta druhá strana, ta je tam snad od začátku, ne? Jinak mě to přišlo celkem k věci, co jsi psala ty, takže v pohodě:o) Ale PATISLAV má pravdu, že by nebylo hezké, kdyby se to zvrhlo v povídání, kdo má jakého čokla a jak ho má rád, že jo...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: a proč to nestojí v názvu nebo záhlaví? :) a kdy došlo k té změně? :) přispívám od založení diskuze, proč tedy dosud bez výhrad ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Je.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: není, nepudu :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    hele, tohle je klub lidí, co psy nemají a mít nechtějí, tak si běžte vykládat o těch ťuťuňuňu stvořeních jinam
    DIVA
    DIVA --- ---
    BJETUSH: tak záleží co máš za rasu, k ovčákům se skoro všichni psi chovají útočně. s pouličním pozdním sběrem co sem měla předtím sem psy teš vyhledávala, ale teď je to fakt mor. co chvila ňáký incident
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam