• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      KAMALA: Tohle nějak souvisí s tématem?
      KAMALA
      KAMALA --- ---
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      LOULOU: jestli ještě nějaký trávníky zbydou...
      LOULOU
      LOULOU --- ---
      DANKLAR: :-D diskutujici jsou fakt podivni lide...
      Naproti firme mame maly zeleny placek, na ktery chodi pani s rotvajlerkou - a ze to je hromada, vedle sice stoji kos a pytliky, ale pani ma ten nazor, ze "na trave to prece nevadi." :-D Tomu taky rikam nazor!

Ale ze tam beha jeji pes, ja, moji psi a vsichni dalsi a nosi si domu pri neopatrnem slalomu hovnousky, to je ji jedno.

Dalsi skupina jsou lidi s malymi pejsky, kteri maji prece mala hovinka, a ta se prece taky uklizet nemusi...

No, doufam, ze se takove nazory zmeni a jednou bude travnik zelena plocha, na kterou si lze sednout.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Takový kratší článek o pejskařích v Reflexu - http://www.reflex.cz/Clanek37371.htm

V komentářích je vidět, že jsou skutečně "lidé", kteří věří, že když zaplatí poplatky za psa, tak by to po nich měl někdo uklidit.
      UCKO
      UCKO --- ---
      UCKO: Tak se psovi musím omluvit. Majitel to na psa svedl, aby se nepřišlo na to, že je to do chemek, z kterejch vesele vařil pervitin.
      LOULOU
      LOULOU --- ---
      Ja jsem pejskarka, mam dva psy a poctive uklizim (jako blbec), protoze poskakuji za psem mezi minovym polem hovnousu. Na to jsem si uz jaksi neochotne zvykla.
      Ale co me rozseka, je ocurany roh u vchodu do domu! Smrad k bl*ti. Pes vykona veskerou potrebu na roh u vchodu a co udelaji ostatni pejskove? To same...

Vrchol ignoranstvi je, ze kdyz jsme jednou z auta zahledli pejska, jak cura na jiny "nas" roh a, podotykam, slusne ji rekli, jestli by si priste mohla pejska ohlidat, zacala mecet, ze se snad moc nestalo a blablabla misto toho, aby se omluvila! Pak to slo samo v hadku...

Ocurane popelnice, domy apod. to je maso! Hovinko v trave vem cert, s prvnim destem skoro zmizi, ale pocurane rohy nezmizi nikdy!!!

Na popelnice jelu roztok se savem, chvili to vydrzi, ale druhy/treti den opet to same.
      Co lít na roh domu? Mam zalevat dum? :-O

Dalsi neprijemnosti je, ze nam po dome (cinzovni dum cca 20 bytu) beha pes na volno, ne jeden, a neprijemne steka! Jeden dobrman (ale pry je to stene, tak steka!) a border kolie - ta me jednou pred mym vchodem vystekavala! To je maso! Jesteze jsem nemela ty sve dva, byla by vice nez 100% bitka!
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      JANOS: Mně byla jasná pointa dřív, než jsem to dočetl. Hned mě napadlo: "tak to byl určitě nějakej Čech" :)
      JANOS
      JANOS --- ---
      Tady v Svycarsku jsem videl lidi sbirat hovna po psovi pri venceni V LESE. Mozna proto ze jim ten les nepatril, nebo nechapu co je k tomu motivovalo. Ale posledne jsem taky videl chlapka co tahl dva ratliky, posral s nima celej chodnik a odesel jakoby nic. No a kdyz me mijel tak jsem zjistil ze mluvi cesky :)))) Nj, civilizace.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DIVA: Ale to bysme se připravili o zábavu:)
      DIVA
      DIVA --- ---
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      BARUSSS: Heh, bavíš mě. Jestli máš představu, že když někdo na internetu napíše urážku, musí být za monitorem rudý vzteky, tak jsi tady na těch internetech asi hodně čerstvá.
      DIVA
      DIVA --- ---
      SMARTCHIN: aha, tak tady mezi barákama moc vysoké trávy nemáme, celkem se tu o to město stará. jinak ten papírový sáček se skládací lopatkou mi příde vcelku k manipulaci fajn. ale dobře tak, dycky líp než bys to nechávala chodcům v cestě ;)
      DIVA
      DIVA --- ---
      SMARTCHIN: a co máš proti papíru?
      DIVA
      DIVA --- ---
      SMARTCHIN: ok, jedou podle norem tak snad to nebude závadné. ale recyklovaný papír to neni no ;)
      DIVA
      DIVA --- ---
      DIVA: a vozí se to z norska! no to je mi eko teda ;)
      DIVA
      DIVA --- ---
      DANKLAR: co tak tu popletu picnout banánem ;) /BARUSSS

SIAN: já taky, stát se to mojemu psovi "ve výběhu"
      DIVA
      DIVA --- ---
      SMARTCHIN: asi ot, ale zní mi to podezřele ;) kompostovat něco co má podstatně vyšší odolnost vodě než papír a co je napuštěné černým barvivem
      BARUSSS
      BARUSSS --- ---
      PATISLAV:
      v tom případě i ty si jedním z produktů velkovýkrmny...Pokud ne,... tak si se vyvinul z hovna. :)
      To že máš potřebu urážek svědčí o jednom - že by nervový kolaps...oo to snad nee. Já nerada
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam