• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    STHENO: Ne!
    STHENO
    STHENO --- ---
    Ahoj, mate tip na nejaky dobry cvicak v Prahe a okoli?
    SEPTUM
    SEPTUM --- ---
    :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    + zkusenosti s pristupem "provokace > konflikt > svatousek" a snizeny prah vnimani bolesti :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: Korba ani blázen není, tipoval bych mix spravedlivého hněvu a kocoviny:)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: nikdy jsem nezaregistroval tvou fotku, ale vždycky jsem si tě představoval jako spíše někoho vyzáblejšího. Teď to vypadá, že jsi buď pěkná korba nebo úplný blázen :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Povidani o stretu s pejskarem-skinheadem

[ DOCKINEZ @ Hradec Králové ..... salón republiky? ]

(lituju pejska, ze ma za panicka bezmozka)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SNELA: třeba šavlí?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    SNELA: Copak já, ale pan Novák, to je jinej kádr:)
    SNELA
    SNELA --- ---
    DANKLAR: bych chtěla vidět jak pícháš do oka psa, kterej na tebe utočí :-DDDDDDDd
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Taky zajímavý.

http://www.novinky.cz/krimi/184278-rotvajler-na-frydecko-mistecku-prekousl-diteti-obe-ruce.html

A zase p. Novák z Tučap:))

Petr Novák, Tučapy

Pátek, 13.listopadu 2009, 10:48:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | -25

Ty čokle fakt utratit do jednoho.Jinak pokud na vás zaútočí pes, třeba jen štěkáním, píchnout do oka.Si to ale velmi rychle rozmyslí, no co má ještě jedno.To už není přítel člověka , ale obtížná škodlivá havěť.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Viděli jste včera tohle ve zprávách? Docela masakr. Jak tam ta maminka říkala: "pořád jsem byla s ním, dávala na něj pozor..." a žmoulala tam batoh nebo co.
    http://zpravy.idnes.cz/rotvajler-vazne-pokousal-maleho-chlapce-do-nemocnice-ho-vezl-vrtulnik-1z3-/krimi.asp?c=A091108_124140_krimi_stf
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    DANKLAR: :D
    hahá, já to věděla
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BODLINKA: neber to tak vážně, já mám pejsky rád
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    DANKLAR: z tvého záhlaví: "Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd." Například.
    Jinak počkej, až někomu koho znáš, nebo třeba přímo tobě nějakej pes zachrání život. Nebo najednou bude(š) potřebovat asistenčního psa. Pak si povíme, kde jsou psi nejužitečnější... ;)

A pak si ještě rejpnu "Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni." Kdyžtak to přepiš na něco jako "Rád si zanadávám a zaprudim a psi a pejskaři jsou fajn cíl."
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BODLINKA: nechápu, no
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    DANKLAR: fakt nechápeš?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DANKLAR: dal jsem ti nesouhlasný hlas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam