• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: a co teda má pán dělat když má pes tu sračku .)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LANNA: Já nikoho do jednoho pytle neházím. Do toho jsem měl vždycky daleko. Není mi však proti srsti říct, že majitelé psů dělají ve městě výrazně větší brajgl než majitelé koček. Ještě se mi nestalo, že bych měl někdy ve městě problém s kočkou. Zato pána, jehož pes sral na chodník tak, až se to rozprskávalo, jsem už okřikávat musel (prý "a co mám dělat, když má sračku?"), páníčky, kteří nechávají svá bojová plemena pobíhat v přírodní rezervaci ve Vinoři také napomínám pravidelně. A to už nemluvím o tom, když se v nějaký deštivý den do dopravního prostředku nažene smradlavý německý ovčák, rozvalí se mi na nohách a páníček dělá jakoby nic.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LANNA: Prave ze muzes, to je na tom super :-)
    LANNA
    LANNA --- ---
    PATISLAV: po psech si snad vetsina lidi uklizi :) ti ,co to nedelaji, me taky pekne stvou. ale nemuzes je kvuli tomu hazet do jednoho pytle.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    INDIAN: mluvis o voze. ja o koze.
    nebo v jazyku tveho kmene "vysere" (ale fuj, na jazyku Ti roste oskliva ropucha, rikavala nase babicka) znamena "vymoci" ?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    PLAVEVA: takze podle tebe je treba vicemene korektni, kdyz se kdokoli vysere na chodnik a kolemjdouci do toho pak nasledne slapou? ;)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PATISLAV: moc? (o te byla puvodne rec?) z podrazek?

to musi byt fakt prasne. teda pracne.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PLAVEVA: a to myslíš neurotikovi pomůže, když pak bude doma seškrabávat exkrementy z podrážek?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    resp. na psi exkrementy
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    INDIAN: ja bych navrhovala se divat primo pred sebe a ne na zem kdyz je clovek neurotik s obsesi na psy.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    PLAVEVA: ja bych navrhoval si neporizovat psa ve meste, kde ten pes nema kde bejt poradne vyvencenej.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DANKLAR: jen por zajimavost: co bys navrhoval? aby si neulevovali a nebylo to videt? renndliky a omc psu odchytavat?
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    DANKLAR: psi se normálně na chodníky, zastávky a schody opravdu nevenčí, ale teď pod tím sněhem to opravdu nepoznají, že je tam beton a ne tráva ;)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    PAT_POMETLO: les to narozdil od mesta prirozene absorbuje
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---
    DANKLAR: Jsem pro. A taky holuby a jeleny v lese pokutovat.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Vypadá to u vás taky tak "hezky" ve městě, všude ve sněhu pochcáno od psů? Teď je krásně vidět, kde všude si normálně ulevují... chodníky, zastávky, schody... V HK celkem kotel, mě se z toho zvedá žaludek. Když si někde uleví člověk, tak dostane pokutu a pes může. Tomu říkám diskriminace jako prase. A jak krásně by to šlo pokutovat, policie má vždycky jasnou stopu-důkaz, kdyby jen trochu chtěli. Ale to by se pejskaři zase vztekali, že je to buzerace.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    Snad i sem občas zavítá někdo ze znalých, prosím o radu do pošty: Manželský pár z Mostu si pořídil pejska z útulku. Manželé mají ještě pár let do důchodu, ale oba jsou špatně slyšící a pejsek i když v tomle směru neprošel výcvikem jim notně pomáhá (upozorňuje na telefon, na návštěvu za dveřmi a tak). Ale sousedé si stěžují, že když jsou manželé v práci, tak pejsek stále štěká. Potřebovala bych pro ně kontakt na nějakého odborníka, kdo by jim pomohl s fenkou pracovat, případně i jak uklidnit sousedy, aby i oni dali fence šanci k tomu, aby se "dovychovala". Předešlého pejska měli 16 let.
    GAF
    GAF --- ---
    YAMAJKA: :(

awwwwwwwwwwwwwwww
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: přesně tak - nesnáším zvířata 0 (0%)

:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam