• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: docela by me zajimalo, co stoji za timhle ukrutnym boomem ... nedelal z toho nekdo nakou diplomku, ze bysme si pocetli? ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    po pár týdnech zkušeností s bydlením na sídlišti (v pravém smyslu toho slova) musím říct že život se dvěma velkými psy je o nervy. ta koncentrace pejskařů je zběsilá. teda samotní pejskaři vcelku ok, žádné zbytečné konfrontace, jenom je jich prostě hrozně moc, sou všude.. ráno kličkuju, cepuju a trnu, odpoledne "venčím" od vchodu přímo k autu a pryč. dlouhodobě neúnosné
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Obec v jižních Čechách sužuje smečka čtyřiceti psů  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/225202-obec-v-jiznich-cechach-suzuje-smecka-ctyriceti-psu.html
    DIVA
    DIVA --- ---
    SKAMPARARAS: hm, ok. tak já replikuju že s čím útok souvisel a nesouvisel nehraje žádnou roli (až na extrémy typu obrana proti nebezpečnému útočníkovi)
    SKAMPARARAS
    SKAMPARARAS --- ---
    Mě to nemusíš vysvětlovat,jen jsem napsala,TŘEBA to mělo souvislost. Nenapsala jsem OMLOUVÁM MAJITELE, že si nedokázal uhlídat psa.
    DIVA
    DIVA --- ---
    SKAMPARARAS: tje dost fuk. když mám psa s blbýma zkušenostma, musím být jedině ostražitější. až tě znásilní pobuda z ulice co ho rodiče týrali jako děcko, asi bys nechtěla aby ho soudce politoval a pustil dom
    SKAMPARARAS
    SKAMPARARAS --- ---
    Tím že si ten pes zapamatoval,že mu bylo kdysi dětmi ubližováno.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SKAMPARARAS: jakože ho kdysi trápil otec toho dítěte? Nebo to dítě samotné? Nebo jakou souvislost myslíš?
    LKA
    LKA --- ---
    SKAMPARARAS: bohuzel to neni podstatny.
    SKAMPARARAS
    SKAMPARARAS --- ---
    V člunku se píše, že ho kdysi jakýsi děti zkoušeli dávat pod vodu, třeba to mělo souvislost s napadením...
    DIVA
    DIVA --- ---
    LOPIK: mno, sou i takové jakby hadráky. je to k prvním lekcím pro mláďata. musí se naučit ten reflex, že nejde o kamaráda, že má vůbec dotyčného kousnout. pes takle přirozeně jenom lehounce (z jeho perspektivy) výstražně secvakne, bez tohodle rukávu by měl figurant max několik krvavých teček a modřin. je to hadřené proto, že když se štěně zaučuje, nesmí to být nepříjemný zážitek, musí se zakousnout pohodlně do měkkého. jinak si zafixuje útok = bolest tlamy, a bude útočit neochotně. s ňákým hadřeným rukávem by na vážno cvičit nešlo, ono to fakt hodně moc bolí takové upřímné psí kousnutí .)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já zkoušel rukáv naposled na pionýráku, když na nás milicionáři pouštěli vlčáky a tenkrát to byl takovej prošitej vycpanej hadr ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    LOPIK: přesně tak to určitě bylo ;)

umím si třeba představit, že se otec jednoduše vyděsil bez doprovodu pobíhajícího "vražedného stroje" a zakročil preventivně. a i mezi otci se jistě najde nejeden zarputilý antipejskař, léta s nevolí trpící psí výkaly, počurané pneu a úbytek vysoké v rezervacích ;)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    LOPIK: chodili po vsi a dráždili psi a protože měli zimní oblečení a táta rybičku, byli si jistý, že to bude skvělá zábava. A btw rukávy na výcvik nejsou jen hadr ani omylem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DIVA: A co jinýho se mohlo stát.. Agresivní táta šel s dítětem, to podřízlo pejsa co okolo honit motýlka a aby to zamaskovali tak mu táta prokous bundu?
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: nerada dělám závěry na základě uvedeného typu informací. jen poukazuju na možné nesrovnalosti
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Je legracni, jak se tu resi obleceni obeti(!) misto skutecnosti, ze je nekdo takovy kokot, ze nejenze nema vychovaneho psa, ale jeste mu umozni utek.

Takovy zmrdy kastrovat a posilat do solnejch dolu...
    DIVA
    DIVA --- ---
    LOPIK: výcvik na obranné práce se nedělá s ničím co by se dalo přirovnat k dětské zimní bundě. ale je to vcelku mimo mísu fakticky, tak se pokusím už to nekomentovat .)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ty rukávy na cvičení psů jsou taky jen z hadru a neprokousnou to.. asi jde o to jakou měl bundu, jestli něco z pořádný látky tak to utlumí hodně..
    DIVA
    DIVA --- ---
    AXTHEB: tupý nůž není k řezání stejně dobrý jako ostrý nůž, a zuby člověka nejsou k prokusování textilu (čehokoli) tak dobré jako zuby psa. nejen díky několikanásobné síle v čelistech, ale taky s ohledem na jejich postavení a tvar. plnou tlamu bundy by mohla mít čivava, rotvík by si maximálně pomohl blíž k masíčku ;) každopádně tady celkem ot, tak toho nechme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam