DANKLAR: aha..za to to,v co se tady ta diskuze zmenila sem patri uplne na sto pro co?,.-)
ja myslim,ze reseni debilnich voditek a tim zlepseni prace se psem a snaha zmirnit napadani...a tim vlastne i vyzdvizeni toho,ze kazdej pejskar neni pejskar,ale debil,ktery svyho psa nezvlada a ma ke vsemu debilni voditko..,ze mam pak strach i ja...sem patri vic,nez vyzdvihovani toho,co kdo rekl v jakym prispevku a jak to myslel a nemyslel a doto emoce..nevim no,.-)
PATISLAV: cetla jsem,zrejme jsem prehlidla..a v cem se tedy presne nerespektuje vyhlaska?v tom,ze kdyz lezes na cizi zahradu tak si jeste troufnes bejt prekvapenej z toho,ze te predtim majitel pozemku neupozornil LASKAVE,ze tam ma psa????? tak to sorry...
kdyby ten pes utikal a napadal deti a lidi a zver v okoli,povoli se odstrel takoveho jedince..pokud zvire utika z pozemku a pacha tohle,ma majitel povinnost pozemek zabezpecit a zamezit uteku zvirete..muze se na majitele i podat trestni oznameni..
nevidim zadne nedodrzovani...ale nevidim sebemensi duvod,proc bych mela bejt ja ta spatna,kdyz mi ty lezes na zahradu,misto,aby jsi jako kazdy slusny clovek ohlasil svuj prichod zazvonenim na zvonek anebo se predtim domluvil s majitelem pozemku..
jedine,co by te snad mohlo omluvit je to,ze si postak...