• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Slovenská vláda zpřísnila pravidla pro chov psů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/284058-slovenska-vlada-zprisnila-pravidla-pro-chov-psu.html
    DIVA
    DIVA --- ---
    Soukromníci pejskaře ve vlacích nechtějí, červenou mají od obou expresů - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/regiojet-a-leo-exprees-a-zakaz-prepravy-psu-fk6-/eko-doprava.aspx?c=A121105_205450_ekonomika_ert
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pejskari jsou jako vzdy nad veci

DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: správně, kdoví. třeba to nebyla hůl ale teleskopický obušek, dědovi je cca 45 a pes byl celou dobu v přenosce
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kdovijak to bylo. Dedek se ozene po psovi, tupoun zareaguje zmlacenim dedka, a kdyz mu druhej den zacne konecne nabihat mozek velikosti vlasskeho orechu, vymysli si emo historku o rozrazeny lebce, aby nemel opejtacky...
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: jednak šlo o osmiletého psa, ten už se toho tolik nenaběhá, a jednak šlo o cca 2kilového psa, tomu kdyby nerozrazil lebku a trefil kamkoli jinam, zlomil by mu páteř
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: ano, tuhle uchylku sme tu uz jednou probirali ;))
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TERRORIST: my mame trebas na chate souseda, kterej je moc milej a hodnej pan, je to dlouholetej pritel mejch prarodicu a o jeho charakteru proste nelze pochybovat po vsech strankach.
    mno a pred x lety se mezi mejma kamosema vyskytl malej pes, kteryho bylo nutny nekomu udat, jinak by sel do utulku. soucasne moje babicka je uz leta sama a uvazovala o psovi. tak sem to teda vyresil jednoduse, byl vzapeti jeji... ten pes je oblibenej vsude, je to neskodnej ratlik, ale proste nelze aby volne pobihal a dostal se k panu novackovi, protoze ten okamzite zacne panicky brat neco do ruky a de po jakymkoli psovi .... a ano, v mladi ho pokousal nemecdkej ovcak, od ty doby proste nezvlada pritomnost jakyhokoli psa. zajimavy, ze sme se to dozvedeli az ted .. ale ono taky psa nemel kazdej jako dneska
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    INDIAN: bůh ví jak to bylo, člověk nemůže usuzovat z toho co napíšou v novinách, že jo, ale to už jsme trochu jinde:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: právě představa že tohle by někdy mohlo udělat vlastní dítě je jeden z pádných důvodů je nemít ;) asi bych ho nebila, ale dost možná poskytla k adopci a postarala se aby mě v dospělosti nemohl kontaktovat

jinak špatná zkušenost s násilníkem mě neopravňuje útočit na libovolné jiné příslušníky jeho živočišného druhu (pohlaví, národnosti..) - co myslíš ty?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    a vubec, ta nasledujici zprava mi prijde jako dodatecna zoufalost ze strany toho idiota (pouze moje hypoteza) ... pokud bych videl ze ten pes lezi bezvladne, jak pisou, v prvy rade bezim hledat doktora a pak si to vyridim s dedkem - zjevne nekdo z okoli, takze by asi nebyl problem si ho najit ...

navic dedek asi musel mit fakt dobrou musku trefit se holi do tak drobnyho a obvykle hodne pohyblivyho yorkshira nebo co to bylo. nejspis asi nakej golfista veteran.
    tim si nechci delat srandu z pripadnyho zraneni toho psa, pouze mi to proste prijde dost nepravdepodobny
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    INDIAN: trvám na tom co jsem napsala a opět ti říkám, že toto chování nelze omlouvat špatnou zkušeností, jako cokoli jiného. Nezastávám se ani jednoho oba jednali nepřiměřeně.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TERRORIST: pokousal te nekdy uplne cizi pes nebo te treba jenom prohnala smecka stekajicich coklu? zjevne asi nevis co je spatna zkusenost.
    to ze je dedek magor je jina vec, ale zarazi me to, ze lidi sou cim dal vic pro psa schopny vodhodit jakykoli spolecensky zabrany ...
    co kdyby neco podobnyho udelalo tvoje dite a ten idiot ho stejnym zpusobem dokopal ?
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    INDIAN: to už je trochu přehnaný ne? Odbočuješ od tématu a dáváš dohromady hrušky s jablkama. Jen tak pro info to tvé falešné rodičovství je vyvolané hormonem oxytocin, který se vyplavuje do krve při kontaktu matky s potomkem, to samé pouto funguje též u pána a jeho psa a to je fakt. Dále promiň, ale nemůžeš omlouvat takovéto chování špatnou zkušeností, to prostě nelze. Důchodce prostě jednal nepřiměřeně, ale též majitel psa, který obranu svého psa prostě přehnal. Prostě oba se zachovali jako totální asociálové, nemá to cenu řešit.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: ok, tak az uvidim zurivou zendskou, pravdepodobne prave v periode, nezapomenu ji sezerat a zkopat ;)
    (btw. asi sem divnej, ale po dobu 2 vlastnictvi 2 fr. aut sem byl absolutne v pohode ;))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    no dneska jsem se porpve docetla ze pes taky skoncil na veterine s poskozenou lebkou :-( nerikam ze reakce majitele byla adekvatni, nicmene clovek ktery mi mlati do psa tak, ze mu rozbije lebku je proste kreten na n-tou)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: s ohledem na psychický stav důchodců v čechách skvělá volba .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pokud bych si kdy porizoval psa, tak novofundlandaka :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: nj, bych všechny tydle teriéry zakázala. za doklad o utracení zdravého psa do 5kg živé váhy bych zdarma rozdávala útulkové tříleté rotvíky bulíky a jiné pořádné hafíky .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: a co že to velí ta etiketa pro případ že se stanu svědkem agresivního útoku neznámého muže na bezbranné zvíře?

důležitější než "co má za sebou" (wtf) je jak žije. pokud projevuje známky špatně potlačeného sadismu, zaslouží léky nebo dveře bez kliky

moje negativní zkušenost s mužem či vícero muži mi nedává právo ti na ulici rozrazit lebku

nárokuješ mu přirozenou protivnost? :) a co menstruující ženy a unavené čerstvé matky, co migrénisti a lidi s bolavým zubem, a špatně placení učitelé a přetažení doktoři a chudáci maturanti a majitelé francouzských aut a policajti co už nestihnou rentu a.. neměli bychom jim rozdat hole ať si to prostě vyventilujou na někom kdo jde náhodou kolem a bezdůvodně je sere? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam