• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    STRIX: Nojo, tak jsme zpatky u tech milych panicku.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    STRIX: Naucenej neni... nejakej pes je ustekanej, nejakej ne. To by na nej museli rvat, kdyz steka. By te pak budilo stekani s neustalym rvanim "ticho". A treba ti tim stekanim nekdy zachrani majetek. :-) Ja si jen myslim, ze nadavat ma clovek az v neresitelny situaci, pokud jsou sousedi mili a rozumny, asi jsou uz na ten stekot jen zvykli a neuvedomujou si to. Je to o lidech, ne ze je pes kripl a picus.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    STRIX: Tak to řeš s nima, se sousedama... jsou milí? tak by měli mít i pochopení a něco s tim udělat - pouštět pejska na zahradu pozdějc, atd. Lepší řešení i pro tebe, nemusíš se tady rozčilovat a vyspíš se.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja si jen odlozim...

If You're Happy and You Know It — So Does Your Dog | WIRED
    http://www.wired.com/2015/02/youre-happy-know-dog/
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    INDIAN: sry :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    LUCISZKA: zahlavi, ZAHLAVI !!!
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    STRIX: běž za nima a stěžuj si a pokud to nepomůže, řešit s dalšíma lidma, co to slyšej a předat policii... nemůžou ti dělat peklo ze života a myslet si, že jim to projde
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pro debila je prece ponafavani jeho milacka rajskou hudbou :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pro psi vocasy urcite ne :)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Omouvám se, nevěděl jsem, že je to audítko pro vocasy.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRANCIMOUR: jako tezky konzument drog pusobis jen ty. Pouze takovy clovek by totiz nacpal svuj prispevek zrovna sem.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    FRANCIMOUR: aha, tak to bylo asi z hladu:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRANCIMOUR: gratuluju, o jednu uslintanou a smradlavou starost min.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DANKLAR: nechápu, proč tohle lidi kradou
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    FRANCIMOUR: tak to bych teda nežral, fuj
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DANKLAR: tohle mi rozum nebere...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    tak přes čáru to je každopádně, prostě buran, ale bohužel není jedinej
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DANKLAR: tak ale to už je trochu přes čáru, ne? To bych asi těžko zůstal úplně v klidu...a navíc prej každej den...jako kdyby to bylo normální...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    včera jdu domů s nákupem, plný ruce a v dálce týpek s kočárkem a se psem, takový velký tele a už vidím, jak když mě zmerčil, rozeběhl se a letí ke mně, bylo to asi 40 m, říkám si, má dost času ho okřiknout, kudlu nebudu vytahovat..., ale týpek ani slovo, v klidu si vede kočárek a pes v plný rychlosti na mě skočil, roztrhnul mi tašku s pivem, radost, ještě že to byl plech, jinak nevím, ..., tak zahlásím na typa, že by si ho měl trochu hlídat, úplně slušně, na to, že sbírám nákup na zemi a on? prohlásil: "no určitě", takovým přehlíživým tónem "to se mi stává každej den", buran jeden

další důkaz, že pejskaři nejsou lidi, ale hovada, nechápu, proč nezůstanou na vesnici, když se ve městě neuměj chovat

no, je mi trochu líp...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    to bylo na dočkiho příspěvek jako ironie, přeber si to:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam