• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KVJETAAK: zas musis mit ohled na osoby stizene laktační demencí.
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    PLAVEVA: bezci mi popravde ani nevadi, horsi jsou maminky s kocarkama a detickama. Krizek je jediny misto na Zizkove, kde smi psi behat volne, je proto rozdelen do casti, kde je to povoleno a kde neni. A cast pro "lidi" je uplne prazdna a na "psi louce" je rozlozenejch 20 dek a je tam pokazdy tak 30 hysterickejch zenskejch, ktery neustale rvou, at si toho psa zavolas, ze tam ma dite. To bych pak fackoval..
    DIVA
    DIVA --- ---
    PLAVEVA: ani ve volném výběhu by snad pes útočit na člověka neměl
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    zas nekteri bezci zjevne maji radi ten adrenalin kdyz cilene a opakovane krouzi volnym vybehem pro psy :-) asi podaji lepsi vykony s dobrmanem v zadech
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    DANKLAR: Tak ja musim uznat, ze na Zizkove se mi tohle fakt nikdy nestalo, jednou jeden pejskar nechal vystartovat svyho milacka na myho psa a bylo z toho ve finale siti, muj pes a pejskar (mel fakt desnej pristup a jeste debilnejsi keci a ja me hodne spatnej den), ale co znam z vypraveni z jinych mest, tak se pri behani dost psu do bezcu navazi, netusim proc. Treba na Krizku na Zizkove jsem tohle fakt proste za 2 roky co mam psa nezazil, asi tam venci jen normalni slusni lidi a ne debilove. Jinak kdyz jsem kdysi vidaval volne jdouciho psa po ulici, tak jsem mel fakt vitr. Pak jsem poridil vlastniho a doslo mi, ze ve vetsine pripadu volne behaj jen psi, kteri si proste nevsimnou a hlavne mi doslo, ze ve chvili, kdy pes beha volne jsou kolemjdouci fakt to posledni co je zajima, kazdej flek na ulici je zajimavejsi nez cizi clovek. Takze jsem treba mel jen stesti.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KVJETAAK: me se stává, ze kdyz někdy běžím, tak na mě pes vystartuje... nic prijemnyho... ovsem jeho majitel je tim padem "pejskař", normální člověk toto nedopustí a kdyžtak se omluví... ne tak pejskař... ten cloveku na hlášku "měl byste si ho trochu hlídat" odvětí "to víš že jo..." a to mě teda zvedne tlak
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    DANKLAR: popravde jsem nikdy nemel zadnej problem s zadnym psem, volne behajici pes vyslovene na kolem jdouci lidi sere, horsi zvirata jsou lidi
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KVJETAAK: pokud je pes pod kontrolou, tak je vsechno v poradku, problem je, kdyz neni, to jsou potom ti nasi "pejskari", kterym se musime branit
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    DOCKINEZ: ovsem problem nastane ve chvili, kdy clovek zacne hledat a zjisti, ze zadna vyhlaska ani zakon nedefinuje, co je 'volny pohyb psu'; kamoska nema pro psa ani obojek, protoze se ji nehne od nohy - je to volny pohyb, kdyz je pod kontrolou?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DOCKINEZ: vam uz by meli slapat na koule davno. zatim lze vyresit problem s cyklistou na chodniku klackem a nebo nahodne pripletenym psem na voditku... ;0)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: na nas cyklofasisty, co jezdime po chodnicich v protismeru, pod vlivem navykovych latek, znamych jako dobre vychlazene pivo a bez helmy, si taky doslapnou, neboj. Bude to chtit jen vetsi obcanskou angazovanost od uvedomelych praskacu, ale ono to klapne :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DOCKINEZ: jen by me zajimalo, jestli omezeni pobihani psu vyresi problem se zvirecimi exkrementy, s cyklofasisty jezdicich po chodnicich a kuracich delajicich nehorazny bordel na zastavkach...

predpokladam, ze se zvedne pocet policistu v ulicich, kteri se budou venovat dohlizeni na dodrzovani vyhlasky.... :P
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Praha omezí pobíhání psů. Radnice rozhodnou, kam je pustí bez vodítka - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...voli-mestske-casti-frk-/praha-zpravy.aspx?c=A150824_110616_praha-zpravy_bur

Krok spravnym smerem
    DIVA
    DIVA --- ---
    STRIX: tak to je nadělení! stihla to nakonec?
    DIVA
    DIVA --- ---
    jak je šlaďoučký! ,)
    A Couple Did A Newborn Photo Shoot With Their Dog To Stop People Asking About Babies - BuzzFeed News
    http://www.buzzfeed.com/rossalynwarren/this-is-the-only-parenting-goal-i-have
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    Priznejte se, kdo zalozil tohle :D
    DogHeaven - psí restaurace - první v ČR
    http://www.dogheaven.cz/jidelni-listek.html
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dog whipper - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dog_whipper

Takova hezka profese!
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    DOCKINEZ: no jasně, můj pes chodí doma v obleku, tak ho taky nepobuřuju nahotou :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No, jaci pejskari, takovy dotaz...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam