• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: świeta racja
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To mi připomnělo můj oblíbenej.

DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: afaik s sebou nebrala lajka zadne lidi, ale byt to na me, taky to obsadim naopak ,)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DIVA: doufám, že to vyřeší expanze do kosmu. Čokly tam s sebou snad lidstvo nevezme :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: a lidi je tak akorat primerene? .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To nic nemění na tom, že čoklů je prostě moc.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    zakázat by měli spíš nezodpovědné majitele
    DIVA
    DIVA --- ---
    s ohledem na pocet utoku na cloveka bych zakazala taky auta. a kdyz zakazem jeste strelne zbrane, noze, tucne jidlo a cigarety, lidstvo se stane takrka nesmrtelnym .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dobrej začátek

Montreal zakáže pitbuly. Nové nekupovat, stávající vykastrovat, nařizuje - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/montreal-zakaze-pitbuly-08z-/zahranicni.aspx?c=A160619_110358_zahranicni_kha
    DIVA
    DIVA --- ---
    STRIX: nerada bych se dotyčné nezodpovědné pejskařky zastávala, souhlasím s ostrou kritikou. ale co to venčení teda zobchodovat, když už s tím nechceš rázně seknout? spočítat kolikrát jsi tento týden venčila a vymyslet odpovídající protihodnotu. třeba vynechání jedné směny v úklidu společných částí bytu? když už se přemáháš, ať se někde zahojíš
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STRIX: hele, a kdyby po tobě chtěla, abys za ni myla nadobi a luxovala, tak taky dobry?

Je to normalni vychcana jebka, co to zkouší salámovou metodou. A to není zrovna slušný jednání, hm?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STRIX: Bych se na ni vykašlal a na veškerý takový požadavky reagoval slovy "o svyho psa se starej sama".
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STRIX: ech, a ona bydli u tebe, nebo ty u ni?

Kazdopadne brutus. Kdyz jsem mel podnajemniky ja, tak mi čoklofil do kvartýru nesměl.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    no to fakt není normální:(
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    YOT: spis ne, rekl bych... Lízat se nemá ani sám pes

Připomeňme si také, že psi olizují skutečně ledacos, takže se jim do tlamy mohou dostat velmi nebezpečné organismy. "Čisté" psí sliny obsahují sice méně choroboplodných zárodků než u člověka, ale lidem mohou způsobit vážné problémy, i když psovi jsou neškodné. Navíc někdo může trpět alergií na psí sliny, nejen na srst.

Lékaři - lidští i veterinární - také varují, že zároveň by se psí sliny nikdy neměly dostat do otevřené rány. To platí i pro samotného psa - například po operaci by si ránu neměl olizovat a proto je nutné mu v tom často bránit tzv. límcem.

https://www.zena.cz/zdravi/olizovani-od-psa-skodi-nebo-leci/r~i:article:803549/
    YOT
    YOT --- ---
    V77: Tak jestli ho měli v tom dětským sedátku, tak pro prcka supr. Psí slinty léčí, ne?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    DOCKINEZ: no já tuhle odstrčila psa bez vodítka od své fenky na vodítku a paní na mě řvala, že nemít toho psa tak mi rozbije držku.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    V77: přesně dle definice tohoto klubu...
    V77
    V77 --- ---
    DANKLAR: Doufam, ze ne....
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    V77: klasické pejskařky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam