• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPM: No, jezdím minimálně každý druhý týden.
    SPM
    SPM --- ---
    AXTHEB: ono to nijak dramaticky nežralo, takže pokud tím autem jezdíš každý všední den, tak je to v pohodě. Pokud to auto měsíc někde stojí, tak už to tak v pohodě být nemusí...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IV0: hele já mám nějakej bluetooth werk z dx.com, mám ho v autě natrvalo a nějakej pokles stavu baterky sem neznamenal
    SPM
    SPM --- ---
    IV0: tak viděl jsem, že lidi cpali nějaký telefony nebo tablety do palubky, na kterých pak šly zobrazovat tyhle různé informace... pokud to někoho zajímá víc, než jako věc co přepravuje z A do B, tak věřím že to může být celkem užitečné.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RATTKIN: Jak rikaji. Cokoli z DX, pres bluetooth do Torque. Prakticke vyuziti jedine - kdyz se ti rozsviti kontrolka motoru nebo prevodovky vylistujes si chybovy kod, zjistis, co tomu je a kdyz usoudis, ze s tim muzes jezdit, kontrolku pres Torque zhasnes.
    IV0
    IV0 --- ---
    RATTKIN: Ahoj, já to zkoušel, problém je, že je snad jen jediný dongle (jedná se o USB verzi, napájenou z USB), který nežere baterku (když je auto zaparkované. Stojí přes 2000 Kč, takže jsem to po pár pokusech s levnými dongly (BT i USB) zase zrušil. Jinak jsem to používal s aplikací Torque. Celé je to spíš taková hračička, reálné využití to moc nemá, doufal jsem, že bude existovat integrace do Navigonu (Garmin, výrobce Navigonu, má takový dongl taky, ale ten se bohužel asi nedá spojit s Androidí aplikací Navigon), kdy jsem chtěl, aby to navigovalo i v tunelech podle toho, jak jede rychle auto. To bohužel nejde. Jen pro zajímavost: https://www.youtube.com/watch?v=9tSJWMznO7M
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SPM: tak tak přes OBD2 se získají jen základní věci model od modelu (auta) se to liší. Krom toho každej výrobce používá obvykle svůj modifikovaný protokol a svou diagnostiku na ty zbylé věci.
    Ale na vyzkoušení a základní hrátky klidně to co píše AXTHEB.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RATTKIN: aplikace Torque, dongl v zásadě jakýkoliv z aliexpressu nebo dx.com
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    Sem narazil na pekny srovnani budget phounu. Tyka se to sice Anglie, ale treba se nekomu hodi: http://www.pcadvisor.co.uk/...hone-best-budget-smartphone-best-budget-phone-20-cheap-phones-3473395/
    SPM
    SPM --- ---
    RATTKIN: podle mě ještě záleží, co máš za auto. Mám pocit, že OBD je jenom protokol, takže dongle spojenej s mobilem se sice bude s tím autem bavit, ale otázka ještě je, co všechno mu auto řekne... A jinak teda z toho co jsem viděl, tak nechávat ten dongle trvale připojený taky není úplně nejšťastnější. Jednak ten konektor je typicky trvale napájenej a ten dongle nežere úplně nejmíň a jednak by ti potom taky mohl to auto adminovat i někdo jiný :-)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    máte někdo ODB spojení auta s androidem?
    zajímaly by mě error kódy, případně tabulka s ujetými kilometry a spotřebou a levný dongle z číny.
    Dík předem za tipy.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MISTERIO: on ten kamarád je fotograf, a byl z toho úplně unešenej. Vybíráme teď nový mobil pro ženu a protože oba fotíme mobilem a můj fotí na hovno (z3c), tak o něm dosti uvažuju...

    Každopádně díky
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    TEKKIT: No, foti fakt paradne! Nevim jestli je to nejlepsi fotak v telefonu co lze koupit, ale to co z toho leze je dle meho super!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MISTERIO: známej mi říkal že nic nefotí tak skvěle jako P9, co ty na to?
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    MIKROM: Ja mam P9 a tenhle problem nemam.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    malitelé huawei p9lite prosim koukněte na anketu: https://plus.google.com/u/0/+RomanMikulka/posts/65raU4B8QA1 v posledních dvou příspěvcích jsem dával fotky. jde o to, že je v dolní části telefonu zvlněné sklo a už mi prošly rukama tři tyhle telefony se stejnou vadou (první jsme zkusili reklamovat, tak uvidíme)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Neměl byste někdo k dispozici ověřenou cracklou verzi VCE simulátoru pro Android prosím?

    Díky moc
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    NAILER: mně to spadlo z toho poloviční výšky... možná kousek méně ... fakt smůla...
    ale jak funguje touch, zatím jsem líný to řešit. žádné rozpití atd
    NAILER
    NAILER --- ---
    MINER: mně to dělali na počkání (naštěstí)
    MINER
    MINER --- ---
    NAILER: Výměna displeje Z5c v „autorizovaném servisu“ stojí 4200 Kč a trvá jim to tři týdny. Když praskne sklo, musí se měnit celý displej. Peklo.
    NAILER
    NAILER --- ---
    OVECKA_MJ: kua, to bude jak z5c :-( ale oprava je celkem levná koukám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam