• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    CUTOR: nevím tvoje použití, ale hledej "timelapse" aplikace
    MATT
    MATT --- ---
    EXX: co xiaomi?

    ANS: imho těžej z kvalit ex-IBM notebooků..
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    TAP: dík otestuji
    TAP
    TAP --- ---
    CUTOR: tipuju tasker, automate, IFTTT
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    zdar nevíte o nějaké aplikaci co ve zvoleném intervalu by fotila?
    ANS
    ANS --- ---
    tady lidi lenovo dokonce preferujou :P
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    Ahoj,můžete mi zde poradit? :).Chtěla bych přítelovi koupit nový mobil k vánocům.Preferuji Xperia a Lenovo.Uplně nesnáším Samsung :D.Chtěla bych kolem 5000 kč.Nic moc umět nemusí.Přítel je převážně jen na internetu,občas vyfotí nějakou fotku.Teď má právě nějaký samsung a je to hrozný krám.Tak nějak poměrově cena a kvalita :).Já osobně mám Xperia Z3 a ani všechny funkce nevyužiju.Děkuju :)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    WABICEK: Bejvávalo. Lenovo se všech z Motoroly pomalu zbavuje, šlo jim jen o brand kvůli US trhu, kde Lenovo je synonymum pro čínský šmejd a nemají tam zdaleka tak dobrou pověst jako u nás (především díky notebookům).

    New Lenovo layoffs at Moto, company has now lost over 95% of employees in four years
    http://www.androidpolice.com/...ffs-at-moto-company-has-now-lost-over-95-of-employees-in-four-years/
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    No sice moto je lenovo ale pořád mi přijdou docela ok.
    ANS
    ANS --- ---
    moto je opravdu lenovo, takze fuj ;)
    EXX
    EXX --- ---
    AXTHEB: O tom Nic nevim. Ale mozny je vsechno
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EXX: moto je lenovo, ne?
    EXX
    EXX --- ---
    E42: co bys treba doporucil,lenovo uz nechci, htc neznam,samsung taky ne. ocenim dualsim ale neni podminkou,velkou RAM at vse slape,a gorillaglass. strop max 250$ spis min. my vychazi akorat tak moto x nebo moto g 4th gen.
    E42
    E42 --- ---
    EXX: Fungovat bude všude, ale třeba u nás ti LTE pojede maximálně tak ve městech, kde ho moc nepotřebuješ, protože je tam HSPA. Za sebe říkám rozhodně nebrat.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    KEVIN00: neda se tohle rict skoro o vsech Androidech v tehle cenove kategorii? Budto lowend, na ktery vyrobce z hlediska podpory kasle, nebo starsi model, na ktery vyrobce z hlediska podpory kasle.

    U toho Zenphone jde udelat root+custom ROM: http://forum.xda-developers.com/zenfone2/general/tool-ze551mlmodder-t3458145, ale predpokladam, ze clovek ktery mel HTC nebude silhat po CM nebo cistem Androidu... Na druhou stranu je to slusne vybaveny stroj za super penize
    E42
    E42 --- ---
    OVECKA_MJ: Pásmo 20 (800 MHz) se používá naopak že všech nejvíc, dneska už i u VF. OP1 proto rozhodně nebrat.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    EXX: predne bych chtel doporucit jednoduchou vec... lenovo nebrat. (bloatware, malware, rootkity)
    pak mi to srovnani prijde takovy nefer, jelikoz mi ty cenovky prijdou dost rozdilny. 220$ vs 320$ se tezko srovnava (aspon co vidim ceny na amazonu)

    co maji ti francouzi na site?
    doporucuji gsmarena.com, najit si telefon, porovnat si pasma, ktery telefony podporujou VS ty, ktery potrebujes. Oba telefony budou na těch sítích podle mého fungovat. Problém bude LTE. To si zjistil - např. OP1 podporuje band 1(2100), 3(1800), 7(2600), nepodporuje 8 což je právě vodafone a 20, který se zatím nepoužívá...
    ad microsim - furt existují redukce ... tmob mi dal simku normální velikosti s postupným vylamováním až na nanosim, takže můžu kdykoliv se vrátit do většího slotu.
    EXX
    EXX --- ---
    Czus,nejak se mi rozchazeji informace o kompatibilite one plus one s vodafonem v Cr a free mobile ve francii. Uvazuji o koupi v USA, na strankach vyrobce uz Toho moc neni a trochu se bojim jestli se napriklad nedelali us a eu verse apod. Tusite nekdo?muzu mit 64gb verzi za 220$ .prijde mi to ok,jedinej minus vidim v nutnosti preju na microsim. Pripadne koukam porad po Moto x Nebo Moto g v nejvyssi konfiguraci na amazon,ale ve znaceni mam taky trochu zmatek a nevim aby to Pak fungovalo v evrope. Poradi nekdo?
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    DRAGON: oneplus x, asus zenfone 2 selfie, kašlat na název druhého, má snapdragon a CM13 sám jsem na něm viděl běhat bez chyb.... nebo vodafony, co jsem měl v ruce bylo těžký proti argumentovat v poměru cena/výkon/záruka.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    PAYAXY: Asus je až neskutečně zaplácaný bloatwarem a člověk nesmí nic počítat s aktualizemi na novější Android. Asus v tomto směru moc kupředu nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam