• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    EXX: predne bych chtel doporucit jednoduchou vec... lenovo nebrat. (bloatware, malware, rootkity)
    pak mi to srovnani prijde takovy nefer, jelikoz mi ty cenovky prijdou dost rozdilny. 220$ vs 320$ se tezko srovnava (aspon co vidim ceny na amazonu)

    co maji ti francouzi na site?
    doporucuji gsmarena.com, najit si telefon, porovnat si pasma, ktery telefony podporujou VS ty, ktery potrebujes. Oba telefony budou na těch sítích podle mého fungovat. Problém bude LTE. To si zjistil - např. OP1 podporuje band 1(2100), 3(1800), 7(2600), nepodporuje 8 což je právě vodafone a 20, který se zatím nepoužívá...
    ad microsim - furt existují redukce ... tmob mi dal simku normální velikosti s postupným vylamováním až na nanosim, takže můžu kdykoliv se vrátit do většího slotu.
    EXX
    EXX --- ---
    Czus,nejak se mi rozchazeji informace o kompatibilite one plus one s vodafonem v Cr a free mobile ve francii. Uvazuji o koupi v USA, na strankach vyrobce uz Toho moc neni a trochu se bojim jestli se napriklad nedelali us a eu verse apod. Tusite nekdo?muzu mit 64gb verzi za 220$ .prijde mi to ok,jedinej minus vidim v nutnosti preju na microsim. Pripadne koukam porad po Moto x Nebo Moto g v nejvyssi konfiguraci na amazon,ale ve znaceni mam taky trochu zmatek a nevim aby to Pak fungovalo v evrope. Poradi nekdo?
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    DRAGON: oneplus x, asus zenfone 2 selfie, kašlat na název druhého, má snapdragon a CM13 sám jsem na něm viděl běhat bez chyb.... nebo vodafony, co jsem měl v ruce bylo těžký proti argumentovat v poměru cena/výkon/záruka.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    PAYAXY: Asus je až neskutečně zaplácaný bloatwarem a člověk nesmí nic počítat s aktualizemi na novější Android. Asus v tomto směru moc kupředu nejde.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    mám Pebble classic - pěkné a funkční chytré hodinky, nové za 1.700.
    dobrý dárek k vánocům
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: vodafone smart
    foťák nic moc, to ale neumím s jinými lowendy porovnat.
    na práci a hry to chodí opravdu dobře, stejně jako mnohem dražší telefony díky čistému androidu.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    DRAGON:
    Huawei P8 Lite Dual SIM 4 350 Kč
    Asus ZenFone 2 ZE551ML 4GB/32GB 4700
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    OVECKA_MJ: a co za to chtěli? Jsem jen zvědavý, klidně se přesunem do OP auditka nebo zpráv....
    SPM
    SPM --- ---
    Ok, díky. V last_kmsg nic podezřelého nevidím (nic, co by ospravedlňovalo náhodný reboot)... mno, zkusím si ještě někam po dalším otočený vypsat ten logcat a projít ten, jestli se tam objeví něco divného... teď ještě při mém štěstí doufám, že to bude něco hardwarového - protože na reklamaci si se mnou patrně kvalitně vytřou řiť, kvůli prasklému sklu na displayi...
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    SPM: cat /proc/last_kmsg
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SPM: googluj logcat přes adb ale pokud neumíš s linuxem tak z toho asi budeš hodně zoufalý jsou to stovky stránek.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    TAP: hele řešil jsem ofiko opravu a bylo to dost v cajku.
    SPM
    SPM --- ---
    Bezva, tak se mi ten krám začal navíc ještě rebootovat... Je na Androidu někde nějaký log nebo způsob, jak zjistit, co ten reboot způsobilo?
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    TAP: první objednal z Vifocal.com, druhé z ebay.de, výměna v servisnamobil.cz na P5-Plzeňská bez problému, chtěli za to cca 500,-.
    TAP
    TAP --- ---
    SCOOBY: kde jsi řešil výměnu displeje u Oneplus? taky mám rozbito (OPX), ale ani se mi nechtělo hledat servis, kde by, na zdejší poměry, takhle obskurní značku uměli opravit
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    VECTOR: imho problém s dodáním je snad jen u zlaté varianty, ostatní chodí kolem pěti dnů.... napiš výrobci jak je to s dostupností do ČR. Mám OPO a vzhledem k tomu, že O2 na chalupě pořád nemá LTE, ještě jsem neměl důvod litovat nebo měnit. Teda krom výměn prasklých displejů, ale to asi bude idiocií majitele. :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    DRAGON: Slow down u notifikační lišty je známý bug. Projevuje se třeba u gesta. Jinak mám origo 6tku od Sony a flaslight ikona než problémů funguje.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    DRAGON: root aplikace, bez kterejch bych se neobesel: 3c toolbox, xprivacy, zminenej xposed + gravity box, sd maid, appmgr III.
    MATT
    MATT --- ---
    DRAGON: nejakej call recorder, samba droid, adblock. na tu customizaci xposed framework a jeho moduly - primarne gravity box, minminguard
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DRAGON: používám ParagonNTFS pro USB OTG, připojím k tabletu třeba 2TB externí disk (s vlastním napájením)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam