• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    OVECKA_MJ: CyanogenMod konci, nebo ne?
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    SMOKY: CM 13
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Vite o nejake dobre rom pro SGS5 ?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Ono kdyby byla jen Nexus rada, bylo by mnohem mene problemu. Spousty jich pridelavaji vyrobci tim ze se snazi delat veci po svem ale ne uplne dobre.
    PELDA
    PELDA --- ---
    PETER_PAN: Není. To je důvod proč jsem po letech s Androidem pořídil iPhone
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    SD karta v režimu interní pameti
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ahoj sorry za zvláštní dotaz, ale chtěl jsem se zeptat zda vám někomu chodí pinball arcade na Vodafone ultra smart 7 v režimu kdy je SD karta integrovaná.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    čistě náhodou, neplánujete někdo prodat Xperii Z2?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ZUZU: Cekam na to :-) Nakonec mi prijde pod stromecek Samsung A3 (2016) - 1,5GB, 4,7" superAmoled. Telefon jsem si uz osahal, je OK, jen fotak je horsi, ale to bych si nevybral nic. Jako 4", 2GB, cistej Android bez volovskych nadstaveb - jo, bral bych - neni.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    RATTKIN: jo, to vim, ale nabizi toho strasne malo. Me slo hlavne o to, ze kdyz clovek pise v cizim jazyce a neni si treba zrovne jistej, jak se nejaky slovo pise, tak tahle uz v radku nabizi hodne moznosti, plus si ho pak jeste muzu rozbalit pro dalsi. Zena pouzivala dlouho touchpal, ale ten sem pak uz zatrh a zadna z takovejch tech mainstreamovejch se mu imo (a hlavne iho:) nevyrovnala az konecne tahle.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PUNKREASS: Google klávesnice si pamatuje co píšeš, i z jiných Google produktů a pak ti to automaticky nabízí, nemusí se nic nastavit.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    Hledal sem ted nejakej cas klavesnici s co nejlepsim navrhovanim slov v ruznejch jazycich. Vybral sem https://play.google.com/store/apps/details?id=kl.ime.oh a zatim se zda, ze muzu doporucit i kvuli dalsi spouste moznosti a funkci. Akorat je potreba jazyky a pripadny pluginy trochu krkolomne dostahovat extra. Pokud vite nekdo o lepsi nebo podobny, pls doporucte;)
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    PETGRIDUS: To je podle mě velmi dobrá volba.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON:když ono to je takový otravný furt nabíjet
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    FALCO: koupil sem si nexus 5x 32gb za 7, ale třeba seženeš levněji, nemá slot na paměťovky ale fotí mi přijde hezky.
    MINER
    MINER --- ---
    BADHORSE: já jsem happy s Xperia Zx Compact. Potřebuji mapy a internet, takže displej a normální telefon. Na příjmu vydrží reálných 10+ dní ve Stamina režimu s Android 5 nebo víc, když se vypne internet, a to mi stačí.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jo a je tu bohuzel slaby signal, coz je dle mych zkusenosti solidni zabijak baterky...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Uplne bezne to nepotrebuji, ale treba ted musim na telefonu vyuzivat rozsirenou baterku (pripadne bych mohl pouzit battery case). Powerbanku mam v pracovnim batohu, ale ten mam sebou jen nekdy a nekde. Dalsi problem je, ze ono to chvilku trva nez to z te powerbanky dobijes a do te doby je opruz drzet v ruce telefon, pod nim powerbanku a mezi nima kabel.

    V praci ted hodne pobiham, takze nemam jednoduse dostupny "ten muj stul s nabijeckou". A pak je opruz do toho telefonu strkat kabel a zase vyndavat a vubec na to myslet (bezdratove dobijeni zase neumi vse a je to pomale).

    Kdyz jsem mel "statictejsi" praci, nebyl problem.

    Nevim jak to delam, ale den pri 6Ah baterce koncim tak na 50-30%, pokud pres den nenabijim. Vyssi jas displaye, casto stremovani hudby + BT sluchatka, maily, Nyxdroid.

    Nicmene, ani ja tedy realne nepotrebuji, aby mel vlastni telefon nejakou ohromnou baterii, staci kdyz se pro nej dela battery case, nebo ma vymene baterie a nekdo k tomu dela velke :-)

    Co se tech "odlehlych mist" tyka - tak jak pises, typicky na nich narvu telefon do zasuvky, kterou maji skoro vsude, nebo do powerbanky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam