• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEEJAYY: ja vim, ze se dalo v ty appce nastavit aby to odchazelo z urciteho cisla, na ktere pak lidi mohli zpet volat. A nekteri operatori byli zdarma (tusim Vodafone a o2). Ale tak hlavne ze uz si to vyresil, gut.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    DEEJAYY: app limit...
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    DRAGON: já sms bránu využívám také, ale je to s poplatky a chodí to z čísla na které nelze zpětně volat.... Nejde mi ani tak o náklady jako o jednoduchost. Teď zkouším app go sms a asi je to to co jsem hledal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEEJAYY: co takhle si najit nejakou free sms branu? ja vim ze sem v jedny praci nastavoval hromadne posilani vzdy davky stovek zprav pro brigadniky a fungovalo to dobre. Jen si ted nevybavim nazev, byl to cech, ktery to vlastnil, neco jako smsBrana nebo tak. neco takoveho
    SMS z Androidu zdarma do Čech, Slovenska a Indie - Free SMS Sender
    http://www.freesmssender.cz/
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    mám dotaz - potřeboval bych posílat hromadně SMS z telefonu SAMSUNG, cca 50ks. Píše mi to, že limit je 20, takže to musím dělat na vícekrát a zdržuje to. Na mé P9 a HTC to funguje v pohodě - mám šanci to obejít alternativní SMS appkou? Případně nějak jinak?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: Jo je to dobré, quick settings a reply přímo z notifikace
    na nexus 5x to chodí super už pár měsíců.
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    DRAGON: pokud je to upgrade od výroce hw, šel bych do toho, jinak ruce pryč (podle mě, nejsem člověk co by byl ochotný strávit X dní laděním něčeho co stáhnul z XDA develop)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mne tak napada: prechod z 6.0.1 na Nugat? ano nebo ne? je to pomalejsi/rychlejsi? ma to nejakej major improvement? jste s ni spokojeni?
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    DRAGON: samotné IMEI se zneužít nedá, je to jenom číslo, není to vlastně nic tajného, lze ho zneužít k oblikování telefonu například ale to by si s tím číslem musel darovat i ten mobil, telefonů je tolik že když si tady 10 čísel z fleku vymyslim, minimálně jednou se trefím do existujícího čísla :) btw, google má tvoje imei dávno uložený :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: můžeš zkusit kontaktovat servis se sériovým číslem a ptát se na nějakou chybu. pokud by to nebylo cz tak tě pošlou do háje
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Taky mam problem. Xperia Z5 Compact. MTP prenos souboru z Win 7. Soubory se musi prenaset po jednom, protoze kdyz se zkopiruje jeden soubor, nezmizi okenko "Copying", zastavi se na 100% a ceka, dokud clovek nezmackne Cancel. Nejake tipy?
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    DRAGON: potom hledej podle verze buildu OS, pokud tam máš originální, je v něm občasi kód země a prodejce (pokud je to série pro nějakého velkého prodejce na míru), další možnost je podle CUSTOM version, v němje většinou kód oblasti (ale pouze opět pokud máš originální OS)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    POKE10002: imei radeji nikam verejne uploadovat nebudu. diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jak u telefonu poznam, jestli je z CZ distribuce? pripadne z jake je? diky
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HORST_FUCHS: Muze za to nejnovejsi aktualizace google aplikaci, staci odinstalovat aktualizaci, nasledne zakazat automaticky a pockat, nez to opravej.
    E42
    E42 --- ---
    HORST_FUCHS: To nevypadá dobře. Zdá se, že komunitní vývoj skončil někde u KitKatu:
    [INDEX] Galaxy Tab 3 7.0 - ROMs, Kernels, Re… | Samsung Galaxy Tab 3
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755532
    Upřímně, asi přišel čas na novej tablet a nebo se podívat po nějaký SW obezličce jako např.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irishin.buttonsremapper
    E42
    E42 --- ---
    HORST_FUCHS: Co to je zač? Jestli je to nějaký populárnější model, určitě tam půjde nějaká aktuální custom rom, která tímhle trpět nebude. Nebo pokud je problém jen v multitaskingu, existují aplikace, které by mohly pomoct, možná i bez rootu. Konkrétní tipy ale nemám.
    E42
    E42 --- ---
    HORST_FUCHS: Základní chování nových verzí Androidu (6+) při držení home je vyvolání Now on Tap. Je třeba možný, že se tluče speciální nastavení výrobce tabletu s novými verzemi Google Play Services. To by se asi projevilo tak, že by to po factory resetu fungovalo až do aktualizace Google Play Services (ta probíhá na pozadí). Můžeš to vyzkoušet případně to dohledat na webu.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    HORST_FUCHS: to by me taky zajimalo. v posledni dobe jsem to uz videl na dvou mobilech (s hlaskou i zamknutim displeje), u me to nic nenapise a rovnou celej mobil zamrzne.
    E42
    E42 --- ---
    ANS: Aha, no zatím nikdo nic neříkal, ale u hovorů v autě přes speaker stejně tak nějak počítám s tím, že budou stát za vyliž. Zkusím příležitostně ověřit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam