• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    DRAGON: podrz na ty notifikaci prst
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, netusi nekdo, co za appku mi muze delat to, ze se mi objevuje v notifikacich 1) google weather 2) napriklad kdyz projedu kolem modranskyho biografu, tak mi to ukaze Modransky Biograf casy vysilani?
    nemuzu to nikde najit. dik
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    E42: solid explorer funguje s nasem přes FTP rychleji než SMB, ale stejně rychlost kolísá mezi 5MB a 0.1MB/s
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    HANZO: Já mám v telefonu i v autě češtinu AA funguje.
    v marketu to není, ale po sideload by to mělo fungovat
    HANZO
    HANZO --- ---
    JOHNY_G: dost možná to budou US verzí. Android Auto oficáiálně pro českou lokalizaci, stejně jako Apple Car nejsou podporované
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    A jo, vlastně, v té Oktávce jsem se také poprvé proklikal přes nastavení infotainmentu. Ale nedám ruku do ohně za to, že jsem tam musel. Možná stačilo počkat :-).
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: jo tak to jo. Já jsem musel v nastavení auta říct, že chci AA+carplay funkci povolit a pak to šlo samo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RATTKIN: jezis, to je mi jasny, ptal ses jestli ta apka najede, kdyz ji zapnu, pisu ze jo. kdyz kabel pripojim, proste to.nic nedela. myslim si ze je vadna ta jednotka v aute, protoze to nedela s zadnym telefonem
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: když není připojený kabel, nic se castovat nemá, ale když v tu chvíli připojíš kabel do auta, mělo by se na androidu něco začít dít, minimálně potvrzení podmínek a pustit se jiná aplikace AA. až pak by mělo "autorádio" začít něco tušit.
    pošli screenshot z telefonu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RATTKIN: to jo, to funguje, ale nic to necastuje
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DRAGON: ani když to spustíš na telefonu, bez připojení kabelu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHNY_G: android auto mi vubec nefunguje :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jinak pokud ti nefunguje ani Android Auto, tak mám ještě dvě teorie :-). První je ta, že máš prostě a jednoduše blbej kabel. Jelikož má S7 z nějakého pošahaného důvodu ještě microUSB, tak je tam pravděpodobnost hodně vysoká :-). Druhá je už trochu divočejší, a narazil jsem na ni na škodováckém fóru, když jsem řešil jiný problém. Lidi tam tvrdili, že pro prvotní aktivaci museli použít americkou VPN, jinak se jim to nespojilo. Já nic takového rozhodně dělat nemusel (vystřídal jsem v tu dobu dva telefony), ale možná v tom hraje roli fakt, že mám kvůli Google Assistantovi (a z dalších důvodů) v telefonu nastavenou americkou angličtinu. Ale to už je fakt trochu divoká teorie :-).
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    DRAGON: V Android Auto mám vyzkoušené Google Maps a Waze, obojí funguje skvěle. Ale jak jsem říkal, s MirrorLinkem nemám osobní zkušenosti.
    E42
    E42 --- ---
    RATTKIN: Zkus v SE ještě FTP, třeba půjde rychleji.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    jak přenést efektivně soubory z nasu do androidu? solid explorer se sambou padá a když už jde tak kolísá mezi 2mb/s a 0,02mb/s (wifi N by měla dát aspoň 10mb/s, z nasu do kompu to jde 20mb/s nebo i víc)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHNY_G: mam Passata 2017 s tim velkym LCD, chtel bych na nej hodit jenom navigaci, zbytek si poresim klidne poklikanim na mobil, nemam s tim problem, ale co me fakt prijde na palici je to, ze mam v aute vlastne obri tablet, na kterym mi auto ukazuje za jizdy, kolik mi zere klimatizace nebo jako mam spotrebu. Fakt tohle navrhoval idiot :)

    kdyz v tom nastaveni pripojeni mirror link dam enabled, tak se mi tam zadny aplikace neobjevi. Ale ten Car Mode vypada nadejne :) dokonce ma v sobe i google mapy, coz se dle dostupnych informaci na Androidu nemirroruje, pry to ma umet jen sigic, ktery ale pouzivat nechci, protoze je uplne debilni a navic uz sem zaplatil na apple store 80EUR za licenci, tak fakt nedam podryhy podobny prachy jenom proto, ze neumi prenasel licence napric platformami....
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Btw, k tomu MirrorLinku - máš v tom nastavení vidět seznam aplikací, které to podporují? Možná budeš muset nejdřív nastartovat nějakou ML-enabled appku, aby se to chytlo :-).
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Nicméně co si tak pamatuju, když kolegové dělali na connected car, tak MirrorLink je sice méně limitovaný, ale Android Auto je přece jenom víc polished, takže pokud to tvůj VW podporuje a jde ti jen o navigaci a/nebo hudbu, tak to zkus :-). Já měl náhradní vůz s AA a připadalo mi to tak super, že jsem MirrorLink ani nevyzkoušel. Ale musíš přes ten APKMirror.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHNY_G: nicmene i tak dekuju za tvuj cas, sem zapomnel rict :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam