• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PSYSBEE: já mám android na mediabox, a tam používám normálně kodi, přehrávání z nasu naprosto v pohodě přes sambu. Při správném zobrazovacím skinu by to mohlo fungovat i na mobilu, i když to je kaňon na Brabce. Na média centru bych neváhal ovsem.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: no a nebo to kdysi fakt neuměl ... a tak jsem ho přestal používat :-) ... a teď to zkoušet nemám potřebu, když VLC to zvládne :-) ... prostě jsem se jenom zeptal, jestli to umí, víc to netřeba řešit, umí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIMX: MX se chová presne obracene nez pises: titulky zobrazi, casto si je sam najde a rucne pridat take jdou, vidim to spis na tvoji chybu.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: no když jsem ho zkoušel posledně, tak mi ty titulky prostě odmítal zobrazit vůbec ... sám si je nenašel a ručně přidat taky nešly :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIMX: pouzivam ho asi 4 roky a nikdy sem nemel s jedinym srt souborem problem, tak nevim o cem mluvis.
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: mám pocit, že mx player kdysi měl problémy s přehráním titulků, když byly v externím souboru ... už to umí?
    jinak já na synology používám VLC a lezu tam přímo přes vestavěnou sambu ... nic lepšího jsem nenašel, ale taky už nějakou dobu nehledal :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PSYSBEE: co mas za NAS? ja pouzivam DS File, v tom si najdu na nasce soubor a ten otevru v MXplayeru, funguje to skvele.
    E42
    E42 --- ---
    PSYSBEE: Těžký, když nenapíšeš, co je za problém s VLC. Ale umí to třeba BSPlayer (dnes bPlayer).
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    PSYSBEE: já si to musím kopírovat dopředu (solid explorer) a pak pustit v mx Playeru. když to pustím z nas, vždycky se to seká,i když je nas dost rychlý.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Doporučí někdo kvalitní drodí přehrávač videa, kterej umí tahat filmy z NAS serveru a rozumí si se samostatnejma (.srt etc) titulkama? Používám VLC, ale někdy to není uplně ono..
    Díky
    SKAUT
    SKAUT --- ---

    WABICEK: Cistej pie určitě ne, tam to funguje dle očekávání (stejně jako v droidu 10).

    JEREMIUS: To rozhodně nebylo mířeno proti telefonu.


    WABICEK
    WABICEK --- ---
    JEREMIUS: to bude prostě ten pie. taky vidím jen jednu ikonku vedle hodin a pak ten notification dot.
    MCD
    MCD --- ---
    JEREMIUS: MIUI nemám, ale třeba to funguje obdobně
    U nastavení obrazovky mám správce oznámení, kde pro jednotlivé aplikace nastavuju, jestli budou notifikace na liště, zamykací obrazovce, atd. Když není nastaveno nic, žádná notifikace se nezobrazí.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    TOOMIX: Jasně, budík jsem měl i na starém telefonu. Ale mně jde o to, že se mi zobrazuje vlevo vždy jen čas a budík, zatímco nejsou vidět ostatní notifikace z aplikací. Ty jen probliknou, když odemknu telefon, ale hned se to přepne zase jen na čas + budík. To mi přijde na hlavu. Musím pak stahovat horní lištu dolů, abych zjistil, co/jestli tam mám za notifikace. U všech starých mobilů jsem vždycky nahoře měl viditelné i ostatní notifikace pořád
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JEREMIUS: ten budík tam je standardně, když je nastavený
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    SKAUT: S tím telefonem jsem spokojený. Ale celý ten horní řádek s notifikacemi je blbě. Nechápu, proč mi to non-stop ukazuje ikonku, že je nastavený budík, místo aby mi to ukázalo třeba ten Telegram nebo jakoukoli jinou notifkaci. Obzvlášť, když je tam spousta místa, není to tak, že by se ikonky musely schovávat, aby se to tam vešlo.
    Jestli je to tedy věc MIUI, zkusím ještě pogooglovat, jestli to nejde nějak vyřešit.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    JEREMIUS: Na čistém androidu to fungovalo ( funguje ) OK. Budík je vpravo.
    Asi nějaká chybka v MIUI.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Mohl by mi někdo prosím vysvětlit notifikační ikony na Androidu 9 + MIUI 10? (nevím, co z toho to má na starosti).
    Upgradoval jsem telefon a koupil Redmi Note 7. A nějak nechápu chování notifikačních ikon. Vlevo nahoře mám pořád hodiny a budík. Ale třeba Telegram a další aplikace tam nejsou. Občas to tam problikne, ale zase se to změni na čas+budík. Přitom místa je nahoře dost. Zkoušel jsem hledat v nastavení, ale nepodařilo se mi stejně nijak telefon přinutit, aby se choval podle mých představ

    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Existuje nějaký widget, který by periodicky posílál https request a zobrazoval by string který by přišel jako odpověď? Ideálně posledních pár stringu s datltem a casem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam