• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ANDY_WARHOL: na jakým betu?

    ono to má asi nativní SMS aplikaci, dual SIM a tak, a Číňani zjevně 7bit SMS nepotřebují.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    E2E4: tak to je divný. Je to default funkce androidu. Díval si se do nastavení sms?, nebo sis to jen precet na betu?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ANDY_WARHOL: chm jenže to na Xiaomi prej není.. takze leda něco co umí Custom jazyk a udělat si z českého slovníku cesky..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JIMX: jo ty si v tom strašně nevinně.
    JIMX
    JIMX --- ---
    ANDY_WARHOL: z mýho pohledu jsem napsal reakci myšlenou jako vtip a tys měl strašnou potřebu mi důležitě říkat, že je to tak špatně ... pak jsem se nechal zatáhnout do zbytečné nikam nevedoucí diskuze ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JIMX: no z myho pohledu si vedl nesmyslný kecy o svy pravdě, že ty vis jak nejlíp se mají sms používat a kdo to dělá jinak je hlupák. Místo aby si poradil, tak si tazatele akorát kadroval.
    JIMX
    JIMX --- ---
    ANDY_WARHOL: tak jako svým způsobem jo ... ale přišel jsem si od začátku celou dobu jako někdo, kdo vysvětluje pointu vtipu :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    JIMX: kterou si sám rozpoutal.
    JIMX
    JIMX --- ---
    ze ja se vždycky nechám zatáhnout do takovyhle zbytečný diskuze :-)))
    SPM
    SPM --- ---
    JIMX: víc než 350 znaků celkem běžně, ano :-) Jenom ten můj předchozí příspěvek má 244 znaků a to byly dvě krátký věty :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    HULIK:ten byl jako 1. jo muužu kontrolovat tel z tabletu,naopak ne :(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JIMX: sms jsou nejuniverzálnější, umí je každý, navíc když píšeš někomu koho neznáš typu stavební firma tak fakt nemáš jak řešit na kterým z 10 komunikátoru jsou..
    JIMX
    JIMX --- ---
    SPM: a běžně fakt jako píšeš takový romány .. na mobilu, jo? :-)
    SPM
    SPM --- ---
    JIMX: tak normálně, jsem člověk psavý :-) Mně osobně zase sere telefonování, nerad to dělám a i mě irituje, když se mnou furt někdo žvaní na telefonu, kde během hovoru nemáš šanci dělat nic jinýho (ani si rozmyslet, co na to tomu protějšku chceš) :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    super ... a ten use case na ty hromady 350+ znakovych zpráv tukanych do mobilu by taky byl? když uz mate neodolatelnou touhu diskutovat? :-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JIMX: Mám asi bambilión appek, emailový klient, a cca 1/3 lidí stejně píšu SMSky.
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: no, já zatim odolávám - u Androidu HTC Dream -> HTC ChaCha -> Samsung Galaxy S Relay -> S7 -> Note8, přičemž na ty poslední dva jsem měl / mám ten keyboard cover case (kterej se ale už od S9/Note9 taky nevyrábí). Uvidíme co bude pak... nějak nechápu smysl telefonu, na kterym se nedá psát, protože pak mi stačí blbá 3310ka, pač je to jinak k ničemu.

    JIMX: No, XMPP/Jabber skoro nikdo nemá a na to, abych si na telefon instaloval 150 aplikací, který dělaj něco jako jabber, ale existuje k nim jenom jeden klient a jsou navzájem nekompatibilní, na to se fakt můžu vys... takže maily a ty hromada lidí zase nečte, takže dostanou SMSku.
    JIMX
    JIMX --- ---
    co si proboha s kým píšete přes smsky za dlouhý texty; ten use-case by mě fakt zajímal :-) ... messenger/viber/whatsapp/skype/email nic?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    E2E4: Nepoužívám už, ale míval jsem něco takového pro Hackers' Keyboard. Jenom jsem to musel nějak tehdy ohýbat z diakritické verze...
    SPM: Je to běs...je to běs. Jakkoli je SMS blbý médium na něco delšího, psát na sw klávesnici je oproti hw za trest, bohužel trend je "nepiš, čum, přinejhorším pošli obrázek" :(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: imho lol
    SPM
    SPM --- ---
    se pak nedivim, ze lidem staci ty mrdkoidni sw klavesnice a telefony s hardwarovejma vymizely, kdyz 350 znaku je roman :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam