• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JIMX: nečekám úplně správný čísla, ale je mi divný, když mi jeden ukazuje 10dB a druhej 30dB .. tak spíš jestli někdo to někdy porovnával s něčím ověřeným ..
    JIMX
    JIMX --- ---
    to přece bez nějaký kalibrace nemůže nikdy dát správný čísla ... maximálně tak nějaký pomerovy měření s tím člověk udělá ...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Doporučí někdo ověřenou appku na měření decibelů? Překvapilo, že mají dost rozdílné výsledky i v řádech desítek decibelů.. (např. jedna ukazuje šum okolo 10dB, jiná v té samé místnosti při té samé hladině hluku klidně i 30dB..) Díky
    CADDY
    CADDY --- ---
    Díky všem, koupil jsem tu G6 a myslím, že těžko něco lepšího za ty prachy sehnat :)
    HANZO
    HANZO --- ---
    Máte někdo P30 pro? Funguje vám nekočná smyčka při posouvání uvodní obrazovky?
    CADDY
    CADDY --- ---
    SAKALICEK: Jojo, ja tu koukal v mistni inzerci na ten Nexus 5X, ale preci jen uz je to starsi, ted mam sanci mit levne peknou LG G6 v zaruce, tak to by byla pecka a vyreseno...dneska odpoledne budu vedet :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    CADDY: Osobně bych doporučoval něco z programu android one.
    ATAN
    ATAN --- ---
    CADDY:
    Huawei Y6 2019 Dual SIM od 3 333 Kč - Heureka.cz
    https://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-y6-2019-dual-sim/
    NELDE
    NELDE --- ---
    CADDY: Dcera má Samsung J3 a zcela bez problémů.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CADDY: Za necelých pět litrů si žena koupila Huawei P Smart 2019, dá se sehnat už od cca 4600,-. Co jsem se na to tak trochu koukal, tak je to imho bez problémů použitelnej telefon, kterej by měl chvilku vydržet (pokud není majitel ras nebo gamesník nebo oboje).
    CADDY
    CADDY --- ---
    Zdravim, nema tu nekdo rychly tip na nejaky nouzovy telefon tak za 4k? Partnerka si svuj rozflakla, penez ted moc nema a ja taky nemam dobre obdobi, abych ji pomohl... ale vim, ze tohle byvaji dost hruzy, sam jsem to udelal jen jednou, ze jsem koupil neco takoveho levneho a byt to podle parametru vypadalo dobre, po chvili to bylo utrpeni. A hranici pro pouzitelny telefon jsme dlouhodobe odhalil spis nekde kolem 7k. Ale je fakt, ze doba pokrocila a trbea nejake ty Honory si lidi i chvali...existuje neco, s cim by clovek necaknul o zed? Nebo radeji zkusit bazar? Diky.
    TOHU_2003
    TOHU_2003 --- ---
    Ahoj, je nějaká možnost když přehrávání hudbu aby se mi ukazovalo co hraje? Třeba když stáhnu lištu dolů nebo je telefon zamčeného a já ho jen probudím? Na dřívějším androidu mi to šlo (sotify,Piplayer) dík
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    RATTKIN: bylo to launcherem, takže jsem se vrátil zpátky k Quickstep Launcher, co tam byl od vyrobce. Sice nemá tolik funkci, ale puntíky zobrazuje a vlastně přijde mi svižnější a ergonomičtější.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TEKKIT: Což je teda zajímavý z historickýho hlediska, kdy to opravdu byl "Seznam českého internetu" :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NECROMAN: jj jasný no:) Ten "seznam internetu" vysvětloval můj táta (65) v hospodě kamarádovi...prostě klinkeš na modrý éčko, objeví se seznam internetu a tam máš mejl a všechno:) A je to
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TEKKIT: je to tak. Rok jsem dělal v týmu, co vyvíjí Seznam prohlížeč, a nevěřili byste, kolik lidí dle různých průzkumů a testů vůbec neví, co to je "internetový prohlížeč". Pro ně "Modré e" nebo "Obrázek s liškou" je Internet a tím to končí :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NELDE: taky si říkám. Vždyť spousta lidí to má hozený "klikneš na ikonku a otevře se ti seznam internetu":))
    NELDE
    NELDE --- ---
    GIOMIKY: Svoje nastavení na seznamu jako výchozí je něco, co hodně lidí ocení. Já bych ten koncept nebral jako špatný nápad.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    JEREMIUS: Duchodcuv sen, mit cesky tlf, u ktereho se dovola o ceskou pomoc a jeste k tomu ma svoji schranku jako vychozi.
    TAP
    TAP --- ---
    JEREMIUS: no já to kupovat nebudu :). souhlasím s tím, co tady psal E42, že je to evidentně pro BFU. já jen že android naštěstí neumožňuje fixně nastavit nějakej zprzněnej browser jako default, když ho nechceš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam