• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    DATEL: já možnost vypnout aktualizace ve verzi 17.6.19 mám..
    DATEL
    DATEL --- ---
    FATBOZZ: To bycj na Androidu nedelal, vwtsinou i ty minor updaty opravuji crasche a chyby, ktere se do changelogu nepisou ;-) Ale jinak to myslim nikal nejde.

    To me by zajimalo, jestli jde u aplikace vypnout aktualizace uplne, mam dojem, ze u starych Google Play to slo, ale nikde to nemuzi najit, tak je mozne, ze to dali v ramci "zlepšení bezpecnosti" pryc :-(
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jde Play obchod nějak nastavit aby neprijimal "minor" updates ale jen nějaký větší. Rozumějí stable větev. Kdyz čtu changelogy tak je to vzdycky jak malinko upravili to a to aby zlepšili uživatelskou zkušenost a takových malých updates je par do měsíce. Vim ze to může být práce pod pokličkou a ja ty změny v ui nevidím, přesto bych byl rad kdybych mohl prijimat stable update klidne jeden za měsíc.
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    hledam nejakou DIY platformu, kde bych mohl na nekolika starych telefonech spustit appku a kontrolovat displej - rozsvitit urcitou barvu napriklad nebo otevrit obrazek. a pak to nejak kontrolovat treba pres raspbery pi, PC nebo jinej telefon. nejaky ideas?
    NEON5
    NEON5 --- ---
    CUKI: Na audiobooky používám Smart Audiobook Player ( https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.alizandro.smartaudiobookplayer&hl=en ), který splňuje vše, ale pokud chceš rychle přepínat mezi alby, jako když posloucháš muziku, tak tam pokulhává).

    Na hudbu mám Shuttle ( https://play.google.com/store/apps/details?id=another.music.player&hl=en ), kde snadno přepneš mezi alby, ale zas ne vždy si pamatuje, kde jsi skončil.
    CUKI
    CUKI --- ---
    RATTKIN: jo to slovo "virtuální" mi chybělo, trochu jsem v tom tápal :-) dík
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    CUKI: podcasty jsou distribuční kanál, třeba každý týden nová epizoda. Obvykle se to dá stahovat a třeba po poslechnutí se to z telefonu automaticky smaže.

    v Podcast Addict si přidáš nový "virtuální" podcast což je adresář v telefonu, třeba stažený audiobook.
    super na tom je, že si pamatuje polohu i když dojde baterka, nebo se telefon sekne. Není příjemné hledat kde jsem skončil, když je knížka jeden soubor, který má 90 hodin
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOOMIX: vlc používám, ale ten se pokud vím po vypnutí už zpátky nevrátí. já bych rád něco co si to fakt pamatuje a pamatuje si jakou skladbu naposledy přehrával a kde v ní skončil (knížka)
    CUKI
    CUKI --- ---
    RATTKIN: nemám zkušenost s podcastem obecně, ale podcast je de facto odkaz na zvukový soubor z netu, že? tedy bych musel své audio někam přesunout a tam vytvořit podcast-playlist pro dané soubory, které bych zase stáhnul do telefonu. Přímo v telefonu se mi do něj naládovat mp3 které jsou v telefonu nedaří :-( Nevidí je... Asi dělám něco špatně.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CUKI: VLC
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    CUKI: to co píšeš umí aplikace na audiobooky - obvykle jí podsuneš adresář s mp3 soubory a ono je to hraje postupně a pamatuje si kdes byl naposled.
    teď používám Podcast Addict
    CUKI
    CUKI --- ---
    Nevím jestli jsem tu správně, ale měl bych dotaz na nějakou jednoduchou aplikaci na přehrávání hudby pro android, který se snadno ovládá a nežere na pozadí zbytečně baterku, ale zároveň si dokáže pamatovat i po vypnutí v které části skladby přestal přehrávat ideálně u více najednou....
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    HAWLIS: tak jsem se asi blbě vyjádřil. datum je a nejde zmizet na hlavní obrazovce. což jsem ale vyřešil tím nova launcherem a asi cajk ;)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Já na motorole G7 power taky datum nemám ...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ZORBEN: já ho tam prostě nemám:)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    JAROUS04: ten mam Motorolu, ta ma v nabidce 3 moznosti, ale ne to co bych presne chtel (ale asi si zvyknu), predtim u xiaomi mi to presne vyhovovalo
    JAROUS04
    JAROUS04 --- ---
    ZORBEN: a jo, sorry, mne nedoslo, ze mam placenou (uz to mam tak dlouho, ze to nevnimam). nedokazu posoudit jestli to stoji za to, protoze ja ani neznam vetsinou ty nativni launchery, hned to prebouchnu tim, na co sem zvyklej...a nastavit jde prakticky "vsechno". akorat teda myslim, ze zrovna to co chces je vec systemu...(u Huawei slo prehodit poradi nebo zvolit gesta, u Samsungu to mam ted taky...divny ze by Xiaomi neumelo?)...ale jestli kecam, tak me opravte.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    JAROUS04: to by bylo fajn..akorát koukám je to v tý placený verzi - stojí to za to? vždycky jsem si nechával původní launcher, nechal bych si i tady, ale ty dva prvky na hlavni strance jsou fakt na hovno...umi treba launcher nastavit jiny ovladani spodniho radku (zpet - menu - otevreny aplikace)? nebo to je vec systemu? (rad bych mel tlacitko zpet vpravo, jak jsem zvyklej z Xiaomi


    HAWLIS: nenasel jsem za boha, google tvrdi ze se toho ani neda zbavit https://forums.lenovo.com/...-one-motorola-one-power/How-to-disable-At-a-glance-feature/td-p/4327336
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Zkoušel někdo kalibrovat baterku u Samsungu???
    Dělá se to přes číslo *#0228#
    Jen mě zajímá jestli to někomu pomohlo.
    Díky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ZORBEN: datum se dá nějak odstranit snadno v nastavení. Nevím jak, ale při prvním nastavování po koupi se mi to to nějak povedlo. Hledej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam